Min första kliché kaffe-på-sängen-bild

Love this post:Love this 74

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej maj!

Berg och dalbanan fortsätter och jag försöker hänga med, mest vill jag bara ligga ner och säga stop. Sluta. Nu får det vara nog. Inte mera. Nog för att jag har sagt stop. Men inget som lyssnar just nu. Det finns inget rum för att andas och känna att man hinner med. Det finns ingen harmoni. Ingen logik, bara mycket själviskt och sorgligt. Ni förstår ju att jag skulle vilja skriva om det här men det skall jag inte göra, sådant ångrar man sedan. Och jag vill inte att ni förlorar nattsömnen. Jag vill hålla kvar mitt lilla, lilla rum – min blogg. Som är bara min och där jag får florera i vackert och roligheter. Där NI finns. Ni är så fantastiska, vet ni det? Har jag kommit ihåg att tacka er? Varje gång jag tittar in finns det peppande och glada kommentarer, det kommer råd och vackra ord. Nog för att det alltid är roligt med kommentarer, men just nu, just nu bär det extra mycket. Det betyder extra mycket. För nog är det tungt.

Bestämde mig för att bli en kaffedrickare. En fin kaffemaskin, tidig morsdagsgåva åt mig. Så här är min första “dricka kaffe med en massa mjölkskum i sängen i lugn och ro”-bild. Men ni vet ju att verkligheten är så mycket annorlundare. Och så mycket roligare.

Tänk att ha en liten en med klibbiga fingrar och lockigt hår. Fingrar som söker sig in i min blus för att nypa lite, snurra huden mellan fingrarna. Han kramar om mig så stort och lägger sin kind mot min och jag hör hela världen i mitt hjärta. Han härmar mig när jag borstar mitt hår och ringde idag, själv, till sin morfar med min telefon (självklart?! i misstag..?). Han lär mig så mycket varje stund. Så tacksam jag är, just över stunderna. Att jag så innerligt lever i nuet med honom. Det har jag lärt mig, att vara nu. Och kärleken, den största kärleken. Att det finns något så starkt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ni har ännu en liten stund på er att shoppa Beach House lakanen billigare! Webshoparna hälsade att de fyllt på lagren!

Hos Sleepo.seBeach House för 30% rabatt med koden:
malenami-30%BH 

och hos  Tianveranta.fi och ni kan använda koden: MALENA30 för att få 30% rabatt!

Så ville jag också påminna om rabattkoden till Livbox! Passa på nu till morsdagen! Med koden Malenam (alltså inget “i”) får ni den första boxen till 13,90 € (norm. 16,90 €), erbjudandet gäller om man tar en fortlöpande beställning eller en tre månaders tidsbunden beställning! Koden finns i begränsat antal, så snabba på om ni vill beställa!

48 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *