God morgon veckoslut!

Love this post:Love this 22

beach-house-2511

Inlägget skrev jag på söndag morgon men av någon orsak blev det inte publicerat. Kanske det inte gör något att ett söndagsmorgon-inlägg kommer på måndag morgon? Riktigt skönt egentligen.

Har redan varit vaken ett par timmar. Plockat upp leksaker från gårdagen och sitter nu och planerar de kommande veckorna. Viktigt med bra planering nu då jag jonglerar många olika saker på samma gång. Få allt att gå ihop och att ibland finna en liten, liten tid att pusta ut också, samla energi. (dock är det svårt att finna sådana stunder nu, men det är okej, den tiden kommer säkert senare)

Att börja jobba har verkligen varit roligt, även om jag har svårt att acceptera det – ni vet, att acceptera att min baby inte är en baby längre och att tiden gick så fort och livssituationen är sådan att jag inte kan stanna hemma. Och det att det är SÅ ROLIGT att vara i arbete igen. Jag blev invald till Österbottens Företagarförenings styrelse och vi har vårt första möte i början av februari, det ser jag verkligen fram emot!

Idag skall en stor dela av släkten träffas och se Nyårsrevyn och sedan ut och äta.

beach-house-2495

Jag bakat fröknäcke, sååå gott! Finns många olika recept, detta här nedan hittade jag på Annelies (hon som har Inreda.com webshopen!) instagram.

FRÖKNÄCKE
2,5 dl majsmjöl
1/2 dl linfrö
1/2 dl sesamfrö
1/2 dl pumpakärnor 
1 dl solroskärnor
1/4 dl chiafrön
1/2 tsk salt
Blanda alla torra ingredienser
Häll i 1/2 dl kokosolja
2,5 dl kokande vatten 
Rör till en smet, bred ut tunt på en plåt (på bakplåtspapper) med slickepott, strö flingsalt över.
150 grader, 60 min. 

(jag lade bakplåtspapper både under och över smeten och kavlade ut den)

8 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *