Love this post:Love this 50

När jag kommer in till fotografen Anders Eklunds studio, möts jag av detta. Blir nästan lite generad. Nästan. Det är ju en jäkligt bra bild.

Innan jag fortsätter vill jag tala om att jag är lite fundersam. Detta inlägg är alltså inte ett bloggsamarbete. Inte fått betalt att blogga om det eller några andra förmåner via bloggen. Inte heller kommit överens med varken fotograf eller företaget att skriva något speciellt. Men jag har fått lön för mitt modellande, såklart, men det har inte med bloggen att göra. Frågade fotografen och företaget om lov att visa några av deras bilder på mitt instagram, för jag tycker de är fina. Och det fick jag. Visar också de bilderna här, de tre längst ner i inlägget. Resten av bilderna är mina egna, som jag själv tog. Vill inte att det blir oklart, fråga gärna om ni funderar. Jag skriver ju ofta om grejer jag är med om, men som inte är annonssamarbeten (=där jag får betalt för ett inlägg).

Företaget Herrmans, som är specialister på delar till cyklar, behövde nya bilder, det var här jag – som modell och Anders – som fotograf, kom in. Ett trevligt samarbete, två korta kvällar i ett soligt, snyggt Jakobstad och härliga klipporna vid Fäboda.

Klart man skall sitta på flaket i en pick up!

Vi fotograferade vid ett av mina favorithus, där jag kom gående i shorts och rutig skjorta med cykeln.

Det blev några city-bilder också! Testade en elcykel – cool! Anders och Tina, så glada!  

Andra kvällen tillbringade vi i Fäboda skogen och de underbart varma klipporna. Då filmade vi in en reklamvideo. Och jag, eller min rollfigur, var på dejt, minsann! Cykeldejt, inte illa. Snygg, min vita mountainbike, eller hur;)

       Dock kom det några riktiga moutainbikare, så vi fick vänta en stund… Skönt att vi hade många assistenter denna dag, alla hjälptes åt. Allt gick snabbt och var roligt! Jag menar, helt okej arbetsdag att tillbringa den med folk, som har lätt till skratt och man tycker så himla mycket om, på en strand, vid solnedgång. Varma klippor och allt detdär. Ni förstår. När vi var klara grillade Anders och Maria och bjöd oss på himmelens god mat! Somnade direkt jag kom hem <3

Här nedan kommer några av mina egna favoritbilder Anders tog för Herrmans:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *