Love this post:Love this 20

malenami-2681

Våren, våren, var är du?

malenami-2639

Hemma hos mig har jag några posters på väggen, de är små lappar med texter som gjorts till ett kollage. Texter som:

I am empowered and confident. I hold my head up high.

I dress as royalty tonight, because that expresses who I am.

Love is the miracle cure. Loving myself works miracles in my life.

I expect my life to be good and joyous, and it is.

Ni förstår idén. Jag har väl haft dessa sen studietiden. Ibland tänker jag inte på dem och ibland – bam! så är det en text jag läser som passar preciiiis in just den dagen. Som idag, energin jag hade förra veckan är som bortblåst och jag känner mig trött, lite förkyld och frusen och allmänt hängig. Dåliga nätter och dålig mat. Det ösregnar/snöar om vartannat och disken har stått i två dagar. Åh! Det jag borde göra är att fara ut och springa och sedan ta en vetegräs-shot. Men får inte till det. Såg texten “I deserve the best, and I accept it now. All my needs and desires are met before I even ask”. Och det är just det jag behövde nu. Jag förtjänar det bästa – det betyder också att jag själv skall vara snäll med mig själv. Ge mig själv den lugn och ro jag behöver, arbeta med de deadlines jag har – så de inte hänger över mig och ger mig stress. Äta näringsrik mat och ta, om även bara, en kort promenad för frisk luft. Ibland är ju allt dethär lättare sagt än gjort, eller hur? Och ibland hoppar man bara upp och tar tag i det, bestämmer sig för att inte må såhär mera.

Hur brukar ni göra om ni känner er nere och trötta?

malenami-2671

Tröjan är från Lexington, väskan likaså och byxorna Rag&Bone, skorna likaså.

malenami-2650

You may also like...

9 Comments

 1. Det låter som om du sku beskriva mitt liv för tillfället. Oftast lämnar jag på soffan under filten, men ibland rycker jag upp mig lite och tar en promenad med podd eller musik i öronen.

  1. Skönt att man inte är den enda:) Vad brukar du lyssna på? Något bra tips? Kramar!

 2. Hej! Vilken underbart fantastisk ljuvlig väska!!!!!!! Skulle du kunna lägga ut eller skicka till min mail någon bild på insidan av den också? Tack för all inspiration du ger. Kramar Marita i ett snöigt norrland

  1. Jamen eller hur! Drömväskan! <3 Perfekt på alla sätt, är själv riktigt lyrisk över den! Den har inget foder (som är tur, för annars blir läderväskor så tunga, kan jag tycka), men en liten fick innuti. Kan nog ta en bild åt dig också, men du får vänta en liten stund;) Kramar!

   1. Tack sötaste du, jag väntar gärna!!!

 3. För mig funkar promenader alltid. Gärna i kombination med solsken och hög musik i lurarna eller någon podd. Sunshinepodden kan jag tipsa om, den är fantastisk när man behöver extra energi, inspiration eller pepp i vardagen. Nya avsnitt varje söndag och jag har det som rutin att alltid lyssna på väg till jobbet på måndagar- då sätter jag liksom ribban för resten av veckan 🙂

  Kram och hoppas energin återvänder snart.

 4. Ja usch, man blir så trött av detta regniga väder. Jag brukar försöka ta mig tid att vila lite mer ifall jag är trött/stressad, försöka iaf. Givetvis svårt ifall man har mycket saker på schemat som man vill ha gjort, så det blir att prioritera. Vad gjorde du sist du var förkyld/trött? Hur fungerade det? Finns det nåt annat du kan göra/pröva på som du hittills inte prövat på? 🙂

  Mvh. Jennifer

 5. Brukar tänka en dag i taget, och man ska aldrig grubbla över sådant man inte kan påverka. Men ge aldrig upp, när det känns som tyngst ska man resa sig igen. Tro på att det finns en mening med allt, ofta har det visat sig att det man gör just nu ( som känns tungt) har visats sig haft en tydlig mening längre fram i livet. Man förbereds alltid på det som komma skall utan att man vet om det. Jaa… lät kanske lite väl det där ja skrev men är just nu inne i en period där jag flyttat, har nytt jobb och skriver gradu. Varannan dag känns det som att man vill lägga sig ner och gråta och nästa dag är den bästa dagen på hela året. Så man vet aldrig 🙂 därför är det bäst att ta en dag i taget.

 6. Träning vänder nästan alltid min energi till det bättre. Är man lite förkyld funkar det förstås inte. Träffa/ring en vän som du vet att är upplyftande!
  Kram fina du ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *