Love this post:Love this 29

Samarbete med Zalando.

zalando-6156

Allt om Skandinaviskt vårmode och om de hetaste bränden kan ni läsa hos Zalando!

När jag tänker skandinaviskt mode går tankarna till minimalism, svart, grått, vitt och mörkblått. Det som är härligt med mode och trender är att du erbjuds ett smörgåsbord av härligheter, som du sen kan välja och vraka mellan. Vad passar dig bäst? Vilka trender lockar och vilka not so much? Till exempel så älskar jag pyjamasmodet men håller mig lite ifrån allt med rosa. Tycker det är superläckert på andra men tycker jag själv inte passar. Men då är pyjamasmodet något som lockar för mig, de vida svävande byxorna, en fladdrande topp eller kimonon med boyfriendjeansen – supersnyggt och bohemiskt! Mönster som får missmatchas och klä lager på lager.

zalando-5983

Min tanke var då Zalando bad mig styla en outfit av Skandinaviska märken, att liiite stiga ur min egen komfortzon. Att pröva på någonting nytt och låta alla plagg i outfiten ha en mening och kunna användas skiljt för sig. Eftersom för mig är det viktigt att plagg skall kunna användas till vardag och fest, kunna matchas med andra plagg för att förnya outfits. Så lever plaggen längre, används mer flitigt och inte blir hängande i garderoben.

Jag ville ha något som andas minimalism, men ändå mig, sportigt och lite pyjamas. Hittade de mest perfekta byxorna från By Malene Birger, med slits längst nere. Byxorna är väldigt vackra då man går och slitsarna öppnar sig, väldigt elegant. Och med vit skjorta och höga klackar blir det wow-faktor!

Till byxorna föll jag genast för den tunna kappan från Samsøe & Samsøe. Den har dragkedjor vid ärmarna och då de dras upp får kappan en annan form och ja, det blir liksom en idé bakom; slits och slits. Kappan kommer jag att ha hela sommaren, den är snygg med jeans och t-shirt, superenkel att också ha över en klänning! Och till hösten ha som en lång kavaj/kofta inomhus.

I vår ser vi mycket sneakers. Och just de med plattform har jag blivit förtjust i; att inte ge upp möjligheten att bli några extra centimeter till i längd och inte heller behöva offra bekvämligheten. För nog är det ju så, att jag hellre går i sneakers nuförtiden än högklackat.  Vita sneakers ser vi mycket nu och marinblått! Också härliga pastellfärger, gult och ljusrosa och metall – silver, guld och brons. Plattforms sneakersen från Vagabond tyckte jag sätter pricken på hela outfiten. Hade jag haft klackar nu hade det sett väldigt annorlunda ut, det hade varit en helt annan outfit, men jag ville ha något jag kan ha precis varje dag. Och så är ju skorna väldigt samma färg som kappan, vilket jag tyckte är fint. Skorna har blivit mina favoriter och jag har dem hela tiden, såg att de fanns i andra färger också och tror minsann jag skall unna mig ett par till! Smyckena är också från Zalandos Skandinaviska bränd och jag känner ju mig extra piffig med så många skira, vackra ringar!

zalando-6077

zalando-6120

zalando-6087

zalando-5893

zalando-6098zalando-6007 zalando-6010zalando-6157 zalando-6176

zalando-6149

zalando-6163

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *