Rosalinda dress

Love this post:Love this 34

Inlägget gjort i samarbete med webshopen Provrummet.se.

provrummet-0035

Igen en ny darling dress från Provrummet som ni nu kan shoppa till -20%, rabatten i kraft i tre dagar!  Koden lägger man in i fältet “jag har en rabattkod” när man befinner sig i kassan så dras rabatten av (på ordinarie pris). Rosalinda dress från märket Pure Female. Jag älskar blommorna, klänningen blir som en tavla. Och så är ju fickorna så härliga, förstår inte de som gör klänningar eller kjolar utan fickor. Jag, personligen, tycker mer om klänningar med liiiite längre ärm. Jag tycker det är stiligare och då behöver man inte tänka att man skall ha sjal eller jacka t.ex om man är på fest. (och ja, jag vill ogärna vara baraxlad).

KOD: malena1620

I kraft till 23.11 midnatt.

 provrummet-0052

Skorna är Blankens och så har jag en såndär halv lösögonfransrad från Rapunzel (de är på -70% och med kommer ett svart lim, tycker de har bra kvalité på fransarna. Jag har använt deras olika fransar i två-tre år) och läppstift från Clinique, färgen coral pop #12.

Det har varit en så intensiv, händelserik och givande helg – mitt huvud snurrar av bara farten! Jag skall absolut sätta mig ner och berätta allt, men nu har jag bråttom till ett möte med ett företag som skall hjälpa mig göra mig så snygg som jag känner mig! Talar jag i gåtor igen..?;) Jamen ni förstår. Jag skall liksom ta tag i livet. Arbeta med mig själv inifrån ut. Tycker det är dags nu. Nu är det min tur. Jag vill må bra igen. Inte bara stundtals. Hitta tillbaka, nej, inte tillbaka, hitta den nya jag – vem är Malena nu, vad vill jag och hur skall jag må bäst? Kul va! Jag är iallafall supertaggad!!!

provrummet-0055

provrummet-0046

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *