Love this post:Love this 18

Samarbete med Beach House.

beach-house-1086

Hejsan! Ville bara tipsa om att Beach House kör 30% rabatt på sina sweatshirts för både kvinnor och män. Lägg i koden: college30 vid kassan i webshopen.

Både jag och Mattias har sånahär tröjor och går som två töntar runt i samma kläder, haha! Men som sagt, If you are lucky enough to find a weirdo, never let them go. Och vi är två väldigt lyckliga weirdos tillsammans.

beach-house-1081

beach-house-1089 beach-house-1092

beach-house-1065

Vi fick en guldsten av Leon. Den skall vi spara i vår skattkista till en sämre dag.

You may also like...

5 Comments

 1. Hej! Jag undrar bara, är du gravid eller annars blivit fet?

  1. Jag är graviiiiid!!! ❤️❤️❤️❤️❤️

   1. Grattis! Och du är inte alls fet!

   2. Nä, jag skojade. Jag har nog annars bara blivit fet. För visst var det de TVÅ alternativen du gav mig? Gravid eller fet. Som tur kan jag uppföra mig och är inte elak eller ointelligent.
    Får jag fråga dig; hur borde jag se ut? Hur hade du velat att jag skall se ut? Berätta gärna. Jag tycker det är intressant att höra vad du tycker om min kropp. Det är så sällan jag har sådana läsare som du, här på bloggen. Sällsynt.

    Och du, verkligen fint att du undrade (speciellt det om jag var gravid, för det är ju inte min privatsak. Alls.) och tog dig tid att skriva åt mig. Du vet väl att det är väldigt vanligt och ändå så jävla skruvat att hata kvinnor. Synd för dig.

 2. Grattis Malena!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *