Mina Outfits 2018 Om Malenami 2018 TYYLI JA MUOTI

På VIP kväll med Mercedes-Benz nya A-klass

Love this post:Love this 62

Det är ju inte ofta man blir bjuden på VIP kväll, men då Mercedes-Benz lanserade sin ny A-klass i Helsingfors var det dags. Jag fick fara ner själv och hade en riktigt skön dag som avslutades väldigt flärdfullt.

  Här är den nya snyggingen! Mercedes-Benz A-klass. En bil som lär sig och som blir din vän. Gissa om det kändes spännande att få testa denna skönhet! På onsdagen får ni läsa vad jag tyckte!

Kvällens tema var Just like You, och jag kom i en lagomt slarvig håruppsättning och en klänning från Tara Jarmon. Kjolen var extra vippig av tyllunderkjolen. Skorna, såklart, Christian Louboutin. Kändes väldigt jag.

Underhållningen i toppklass!

Jag och snyggcoola Krista valde ut en bil, som vi tyckte kunde passa oss! I en riktig Thelma & Louise anda, köra längs kusten i sommar, från Hangö till Vasa, sjungandes högt hela vägen!

Träffade också på dessa härliga donnor och idoler! Metti och Hanna! Vi pratade också, såklart, men fick några roliga bilder av dem, där ni ser hur det kan se ut när superpopulära och duktiga influensers jobbar! Tror båda skrev om mig, eller vad tror ni?

Nickade ett vördnadsfullt, men ändå litet hej till mina idoler Riku och Tunna. Alltid roligt och väldigt spännande att se dem.

Chisu underhöll med musik.

En fin kväll på alla sätt.

Tack Mercedes-Benz för en fantastisk fest!

You may also like...