Love this post:Love this 13

Jag skall resa en del de närmaste dagarna och fick plötsligt akutbehov av nya jeans! Något som sitter snygg och är bekvämt! Traskade till Jc, då min kompis just börjat jobba där. (och brukar annars också få bra hjälp att hitta rätt). Hon berättade att de skulle få in massa nytt nu till helgen och nästa vecka, så vi kom överens om att jag skall komma in och fotografera outfits till bloggen nästa vecka, kul! Men nu till jeansen…

Hej snyggröva!!! 😉

Inte för att jag har så mycket att skryta om, men det behöver jag ju inte – tycker om min stjärt, fast plattare blev den efter graviditeten (vilket makes no sense! Man går ju och bär på ngt tungt dagarna i enda, borde man inte bli supermuskulös? Kommer ihåg förskräckelsen att rumpan inte fanns där, inte ens fast jag svankade och putade. Tur den kommit lite tillbaka nu, hah)

Byxorna är från Crockers och jag har dem på mig nu också i skrivandets stund.. och skall ha dem imorgon också. Sååå sköna!

Dom här jackorna i silkigt tyg kommer i vår – finns i alla skyltfönster nu! Ääääälskar denna!

Testade jeans med högre midja också, men här tycker jag det är skönare och ser snyggare ut om de inte är så stretchiga. Och nej, snygg topp men, jag har redan haft sådana snören då jag var tonåring – så nej tack! Haha! Tänk hur modet går och kommer tillbaka.

Men den här var nog en vinnare..! Här testar jag med min fabulösa födelsedagsklänning (den skall ni få se mer bilder av i helgen;)

You may also like...

3 Comments

  1. De där jeansen satt verkligen jättesnyggt. Crocker, vet du vad modellen heter?
    Tack för en fin blogg.
    =) Lisa

    1. Tack snälla!:) de heter Crocker Zed och ja, de sitter väldigt snyggt!;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *