Love this post:Love this 19

Samarbete med Antonomia.fi

Grattis till photoshoot vinnaren Annika! Vinnaren har fått mail! 🙂

Hej ni! Jag sitter vi Kulturbageriet i Umeå och har just ätit lunch. Hämtat kaffe och slängt upp fötterna på en stol bredvid. Gött! Nu är jag all yours i två timmar frammåt. Eller ja, tills jag behöver hitta ett ställe att ladda datorn eller då jag blir sugen på ett glas vin. Det är det enda jag kommer att stiga upp för. Mattias flyger in efter klockan fyra.

Går igenom bilderna Anders Eklund tog på mig för ett par veckor sedan. Jag har ju inte haft något Linkedin konto tidigare, men ville ta itu med det nu, eftersom i och med flytten till Sverige är det lättare att skapa kontakter via nätet. Även om jag mer alltid varit en sån som hellre går och knackar på och säger hej, än kontaktar via mail (gick just t.ex. in till Tiger of Swedens butik, här i stan, och presenterade mig). Men ja, mitt kontaktnät är inte så stort än här på svenska sidan och det vill jag och ska, givetvis, ändra på. Men tillbaka till Anders och bilderna! Jag bad honom ta någon Linkedin passande bild på mig. Jag KAN ju inte stå med någon skjorta och kavaj med händerna i kors över bröstet. Ville ha ngt lite annorlunda, men inte för knasigt. Tror jag. Älskar ju knas. Men nu blev det en profilbild med varm färg. Är väldigt nöjd.

Den där Linkedin bilden fotograferade vi i ett naffs. Och sen var det dags för annat skoj. Och då menar jag riktigt skoj! Det blev tyllkjol, trollkarlshatten jag fyndat i antikaffären på Slaggatan i Falun och höga klackar. Vindmaskin och en skidstave (?), tror jag jag höll i. Dessa bilder såg lite konstiga ut bara sådär, men med lite trix i photoshop kommer Anders att göra dem sagolika!

Jag har jobbat med väldigt många duktiga fotografer. Och det jag gillar mest är då man kan vara sådär skönt avslappnad och våga ta det extra steget, för mig då, våga göra dom där spegelminerna och flamsa runt med händerna i håret. För det är inte med alla fotografer man vågar, eller täcks göra så. Man känner sig fjantig. Men Anders skapar ingen sådan situation, utan är väldigt fin på att man får försöka sig fram och kanske då, tillsammans, skapa en fantastiskt fin bild.

antonomia-4558

antonomia-4562antonomia-4555

You may also like...

1 Comment

  1. Olet todella, todella kaunis❤️. Halusin vain kertoa sen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *