Love this post:Love this 52

Igår bjöd M mig på lunch vid Rost, vilket är en av mina favoritlunchställen. De håller till nu på Skolgatan och snart bygget ut med över 100m2 till. Det är liksom stället jag tar min mamma till, då hon besöker mig. Så viskar jag åt henne, då vi kommer in: märker du att det bara sitter kvinnor här? (vilket det inte alltid gör, men ofta:) Och så beställer jag färskostsallad med rostade mandlar till oss och ett glas prosecco till hennes stora överraskning, haha. (kan man verkligen dricka bubbligt till lunch?!?:))

Idag blir det utflykt till Örnsköldsvik, vi skall på födelsedagsfirade och så Paradisbadet. Kommer att bli en alldeles förträfflig dag!

Vi ses vänner!

Inbakad fläta. Mycket saltspray, och så vek jag in topparna och satte två hårnålar, för att det skulle hålla. Enkelt och snyggt!

 

Jackan är en gammal en, halsduken från Soft Goat, klämnning Provrummet (bloggspons, skall visa upp den bättre i ett annat inlägg), skorna Vagabond och väska Lexington.

You may also like...

1 Comment

  1. SuviCharlotta

    åh älskar att läsa när du skriver om olika restauranger i Umeå. Härligt att få lite tips! Det är så sällan man själv äter ute när man är student

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *