Love this post:Love this 29

stylelevel-7431

Haha, jag i ett nötskal;) godmorgon på er, kära läsare! Vill börja dagen med en kul bild, tagen på bryggan efter en trevlig arbetsdag i Umeå. Jag stod framför kameran och poserade i vackra kläder från StyleLevel.se i designkvarteren. Glassbondens underbara dotter Alice hade sminkat mig och Evelina, som står bakom webshopen, stod också bakom kameran denna vackra dag. Efter photoshooten satt jag en stund och avnjöt läskande dricka vid Stora Hotellet och sen bar det av till sommarstugan på ön. Där fick jag kasta upp fötterna på soffan, ha yllesockor på mig och blev serverad mat. Skall visa er måååånga bilder och snygga outfits från StyleLevel! (om ni är nyfikna kan ni kika in på deras hemsida, blir nästan generad över de fina bilderna på mig där!;)

You may also like...

3 Comments

 1. Vet du, jag vill inte göra dig ledsen… men den här bilden på bryggan är mycket snyggare än de som finns i katalogen. Här känns du mer naturligt snygg… fräknarna syns, charmen osv det är den inre skönheten som lyser igenom här.
  Men ok, bilderna på katalogen är superfina de med, jag hade också varit stolt över mitt arbete om jag gjort det du gör, men de är mer “dockliknande” och du har mer personlighet än så.
  Kram Maria

 2. Voi miten kaunis olet!

  Ajattelin tilata Betsel-korun Guldvivalta, oliko sinun koru joku muu pituus mitä se heidän standard-koko siitä on…?

  Kiitos, jos ehdit vastata…

 3. Snygging! Tack för tipset på L’oreals eyebrowfixare. Använder den, den är ju mycket bra!
  Ha en fortsatt fin höst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *