Love this post:Love this 14

Inlägget i samarbete med Lexington, jag är deras ambassadör.

God torsdag, goa ni!

Nu har det äntligen blivit bekräftat! Vi ordnar ett Lexington event för er, mina kära läsare, i Helsingfors torsdagen den 12.10! Vi börjar klockan 17:30 vid Alexandersgatan 9 var Lexingtons nyöppnade Concept Store ligger! Ni är alla såååå hjärtligt välkomna! Det kommer att bli en supermysig och lyxig kväll! Hoppas jag får träffa så många av er som möjligt! Skall bli härligt att titta på höstens underbara kollektion, ge stylingtips för outfits och inredningen i hemmet. Men mest att få se och prata med er! Kanske man kunde boka bord på något trevligt ställe efteråt och fortsätta kvällen på stan? Vad tycker ni?

Kappan är från Lexington, skarfen Soft Goat, mössan har min kompis Hanna stickat åt mig och sen en likadan åt Leon (och det är så många som frågat om den, så hon undrar om hon skall sticka flera? Är ni intresserade att beställa?), blusen American Vintage, bälte Odd Molly, jeans JC och skor Sam Edelman.

You may also like...

4 Comments

 1. Whiiiiiiii! Vi vill ha en mössa, hur / var beställer och betalar man?

  Kram på Dig fina M!

  Med vänlig hälsning, Isa

  1. Hej! Skicka ett mail till hanschenh@gmail.com, så kan vi komma överens om detaljerna! ?

   Med vänlig hälsning, Hanna

 2. Hej!
  Ska man anmäla sig på något sätt om man vill komma på Lexington eventet? 🙂

  1. Hej Linn! Ja, du kan gärna skicka iväg ett mail till helsinki@lexingtoncompany.com ! (kommer att lägga upp mailadressen för anmälningar nästa vecka;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *