Love this post:Love this 50

Samarbete med Heart of Lovikka.

Denna skira klänning i mohair, kommer från Heart of Lovikka. Åh, så jag älskar den! Passar perfekt nu i mitt välsignade tillstånd och självklart efter också. Den är varm och go. Tycker om att ha kläder, man också kan ha senare, efteråt. Ville inte köpa en massa gravidkläder nu. Det är ju ändå en så kort tid. Klänningen finns i svart, röd och ljusgrått, som jag har på bilden. Jag har storlek M och bär en underklänning under, eftersom klänningen syns lite igenom. Heart of Lovikka har också många andra fina klänningar och plagg, som passar fint i vinter. Kika in hos dem, vetja!

Stövlarna Vagabond och smycken Efva Attling. Armbanden Oxxo. Väskan By Malene Birger.

Många har frågat hur jag mått under denna graviditet och jag kan bara säga att det mest varit härligt! Visst känns lite klurigt att jag fått må så bra, ibland nästan orättvist, men man får väl vara tacksam så länge man mår bra. Vet aldrig om eller när det svänger. Och tacksam över en graviditet, som inte alls är en självklarhet. Vi hade väldans tur. Jag mådde bra i min förra graviditet också. Föreläste runt om i landet i högklackat, tills de sista veckorna innan bf, kände mig stark och hade mycket energi. Så fysiskt har jag mått bra, men psykiskt har det varit tyngre periodvis. Men det har inte egentligen med graviditeten att göra. Det har varit mycket stress och stora påfrestningar, då samarbetet med den gemensamma vårdnaden över sonen inte fungerat. Så tiderna, då vi hela familjen är samlade vid vår paradisudde, har varit extra kära. Man får stänga ut resten av världen. Och njuta av den här tiden.

Kände av första rörelserna tidigt, redan i vecka 16. Under första trimestern spydde jag en gång, var självklart väldigt trött, men sen har det bara varit bra, det har gått väldigt fort (jaa, utom den gången vi skulle på spaweekend, men istället hamnade jag in på akuten med smärtor i buken.. inte kul! Ska berätta om det i ett annat inlägg). Ibland har jag nästan till och med glömt att jag varit gravid och blivit häpen när jag tittat neråt och sett min mage. Boobsen och håret har växt väldigt, vilket är, ehh.. kul;) Slutade med behå och löshår för länge sedan, haha!

Beibin heter nu Potatis. Det är Leons påhitt. Han är väldigt förväntansfull på att bli storebror igen (Leon fick en lillasyster i somras) och kramar och pussar magen. Han planerar också att han ska sova bredvid mig och att beibin får sova bredvid Mattias sen.

För att summera så kan jag säga att det känns väldigt overkligt att jag snart skall bli tvåbarnsmamma. Men så väldigt, väldigt naturligt och självklart på samma gång. Och det känns underbart att få barn med Mattias, vet att det blir kanonfint! Vi har ju redan varit föräldrar tillsammans i tre år.

 

You may also like...

1 Comment

  1. Glad för din skull, och tur att du kommer att ha en partner att dela babytiden med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *