Love this post:Love this 29

lexington-fall-2016-7845

Imorgon blir det en av dessa roliga jobbdagar, som hör till lyxen av att blogga och arbetsuppgifterna då blir så olika. Jag skall träffa pinglan Kati vid Lexingtons showroom, hon skall visa kommande kollektioner – alltid lika gemytligt att hälsa på hos dem!

På eftermiddagen styr jag mot Hagalund, och närmare sagt till Stockmanns varuhus. Jag har ett samarbete med dem. Imorgon kommer jag att välja ut mina höstfavoriter för Stockmann Style-medlemmarna. Och sedan, senare, också stå till tjänst och smakråd om ni vill komma förbi och pröva en ny höstkappa till exempel. Titta på nya klädkollektioner, snacka höstmode och få ngt gott att dricka. Från kl.18:30 är det öppet för alla. Skulle vara väldigt trevligt att träffa just DIG!

lexington-fall-2016-7801

lexington-fall-2016-7778

lexington-fall-2016-7820

lexington-fall-2016-7809 lexington-fall-2016-7815

Om det finns nya läsare här så kan jag tala om att jag jobbar som bloggambassadör för klädmärket Lexington, jag har gjort det i många år. Är väldigt glad över detta samarbete!

Kläderna jag har på mig hittar ni alla på Lexingtons shop! Tröjan är här, klänningen här! Väskan är från förra våren men de har liknande här!

You may also like...

2 Comments

  1. Äsch vilken dålig tajming jag har… Bor i Hagalund å sku jättegärna träffa dig å få lite stylingtips. 😉 Typiskt att jag åker upp till Kokkola just då du kommer ner till Helsingfors/Esbo. Hoppas att det blir fler besök för dig till Hagalund eller Helsingfors inom en snar framtid så att jag får en ny chans (eller så måste jag passa på att komma upp till Kokkola då du har nåt extra på gång där). 🙂

  2. Den där klänningen är underbar 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *