Love this post:Love this 20

Att jag älskar hösten mest är ingen hemlighet! Likaså min kärlek för alla klädmärkens höstkollektioner! Det är på hösten jag shoppar mest och fyller min garderob med plagg jag bär i många, många år.

Det Svenska märket Soft Goat, som säljer plagg åt män, kvinnor och barn i kashmir, har sin bästa kollektion hittills! Den är fantastisk! Man vill verkligen ha allt! Nyhet efter nyhet trillar in och jag funderar och adderar och beställer hem efter hand. Mina första köp (ja, jag har köpt dem själv;) var den underbara sjalen och klänningen i Burgundy. Och ni vet hur man har en idé med en snygg outfit och så kommer ett plagg, en sjal, och liksom flätar samman hela ens garderob och piffar till det hela! Så gjorde sjalen för mig. Har tidigare haft en Odd Molly sjal som gjort detsamma, en gång i tiden. Lägger pricken över i:et.

Klänningen då? Ah, den var inte riiiiktigt… Lite för tight och kort för min smak, måste ha möjlighet att böja mig snabbt och enkelt med lillkillen, så jag skickade tillbaka den. Först hade jag tänkt ta en storlek L istället (jag har M på bilden), men den var bara två centimeter längre, så bestämde mig för en härlig tröja istället! Och är supernöjd med valet! Önskar dock de får in mer klänningar nu eller till våren, för nog är materialet kashmir fantastiskt ljuvligt på kroppen!

  

You may also like...

4 Comments

  1. Jättefina kläder har de, men ack priset! Jag har inte råd med dina klädtips Malena?

  2. Ljuva Du i ljuva kläder från Softgoat!

  3. On kaunis mekko! Mutta mikä merkki ja mistä on aivan ihana takkisi?

    1. Mekko on Soft Goat ja takki on vanha Hunkydory 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *