Love this post:Love this 57

Kjolen är från Lexington och tröjan Heart of Lovikka, båda är bloggsamarbete. Och likaså smyckena från Efva Attling.

Sen mitt-emellan-rummet-som-inte-än-fått-något-namn, blivit någorlunda färdigt, har jag haft nöjet att kunna fotografera ostört i vackert ljus. Nästan ostört. Färgen Sand, från Kalklitir på väggarna, är så tacksam – ger en så mjuk känsla på bild och i verkligheten. Målade ju på en mörkblå tapet, av lättja, så skarvarna syns lite. Men det är inte så noga, kan jag tycka!

Kameran lägger jag på en kudde på köksön. Varför en kudde? Jo, för att det inte skall bli för perfekt. Gillar och ha pikilite sneda bilder, eller ngt som kommer i vägen för kameralinsen. Annars blir det så stelt (?).

Mattias överraskade mig med en monstera, för att jag nångång sagt att den är modern och syns mycket hos inredningsbloggare de senaste åren. Att jag skulle önska mig en sådan. Här är en instagramväxt, min kära! Och nog är den ju härlig! Han med.

Tittar man riktigt noga ser man min gottepåse med lösgodis under skåpet.

…undrar var den gottepåsen är nu..?

Bakom mig i ram är favoritbilden på mig mig och Leon<3

Och skåpet jag äntligen lade vantarna på vid Ikea. Hörde att de fyllt på lagren i Finland, med just detta Stockholm skåp. Väggen bakom soffan skall bli en fotovägg. Men vill inte göra den klar direkt, den skall liksom få leva och växa fram som vi.

Mitt hår är platt och fjunit annars, men lägger jag sjuttons mycket torrshampo och saltspray, får jag till en riktigt bra volym. Sist prövade jag Löwengrips torrshampo och den får 4,5stjärnor av 5. Jättebra!

Och mina smyckn sen… Jag veeet. Alldeles underbara!

You may also like...

2 Comments

  1. Hej, får jag fråga vilken storlek du har på Lexington kjolen? Är den töjbar i midjan? Tack för svar!

    1. Hejsan!
      Jag har storlek M och jag är ca en meter runt stjärten;) det är ett brett och mycket skönt gummiband i midjan, så ja, väldigt töjbar.
      Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *