Love this post:Love this 23

malenami-0422

Vinterblek hy och röda läppar. Klädde upp mig, även om det är över 20 grader på minus. Skulle ut och äta med några vänner härom dagen.

Men just nu sitter jag på soffan iklädd i träningskläder. Jag har varit på balett ikväll. Hyllar baletten – men även om jag sträcker upp händerna i vädret och tacksamt bara “åååh!” och ler med hela ansiktet, ja hela kroppen, känner jag att jag inte kan uttrycka min kärlek till dans tillräckligt. Men jag gör det, älskar att dansa. Idag hade vi en speciellt bra lektion, även om det varit några veckors paus under julen och nyår. Jag kände att kroppen var med och var i bra form. Jag var vig och stark. Men konditionen måste bli bättre, så jag packade ner simdräkten och far till simhallen imorgon morn. Jag var förra veckan också till simhallen. Bästa var inte själva simmandet, utan bastustunden efteråt. Med alla damer. Och många äldre sådana. Vilka skatter de bjöd på under diskussionen som gick. Jag log flera dagar efteråt.

malenami-0427 malenami-0428

Reafynd hos Rock’n Romance, en klänning från Ganni. Jag har en annan klänning därifrån, från Ganni den också… Men den skall presenteras på ett heeelt annat sätt här på bloggen. För den klänningen… Ja den klänningen fick mig boka solsemester.

You may also like...

2 Comments

  1. Ojdå, vilken skostorlek har du? ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *