Love this post:Love this 15

provrummet-8445

Ibland åker vi tillbaka över havet till hemlandet.
Världens bästa bastu, vid Villa Metsola skall njutas av och vi träffar vänner och går ut och äta.
Vi åker till Fäboda för att simma, ser några flickor sälja cookies de bakat själva och hemgjort vinbärssaft – jag var sååå lycklig över att jag för en gång skull hade kontater på mig, använde nästan hela pengen och fick en stor påse med himmelskt goda småbröd och saft.

En varm dag var vi och badade vid Hästöskatan, som för övrigt har en väldigt tacksam strand, då man är med en liten. Bra sand och så finns där brygga och vill man själv bada behöver man inte gå ut så långt innan det blir djupare. Och så är ju restaurangen där då man blir hungrig. Skataburger, mums! Det roliga var när vi satt på stranden och tittade ut på en stor träbåt med folk i som rodde mot land. Plötsligt hör jag någon ropa: “Malena!” och där sitter ju L i roddbåten med lägerdeltagare. Det var perfekt, min kära vän, så otippat att vi råkade vara på samma ställe

Vi fick en fin pratstund, jag var lite ledsen just den dagen och verkligen behövde någon att prata med. Och så har L de bästa kramarna i världen. Hon kramar bokstavligt andan ur en, och på samma gång det dåliga – efteråt känner man sig bara varm och väldigt kramad.

provrummet-8448 provrummet-8458

Klänningen är en underbaring från Provrummet, -50% nu! Och skorna har jag hittat för några euro på Zadaa!

provrummet-8460 provrummet-8466

You may also like...

4 Comments

 1. Vilken vacker klänning!

 2. Vilket härligt inlägg! Och en så vacker klänning 🙂
  Älskar att vara hemma i Österbotten just därför att man helt plötslig kan höra en vän ropa “hej” sådär oväntat. Det är vad som är fint med att bo i en liten stad.
  Kram

 3. Härliga sommarbilder!

  En kram från en älskad vän kan vara den bästa medicinen!

  Kram

 4. Ihastuttavia kesäkuvia kauniista kesäladysta! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *