Love this post:Love this 8

Samarbete med Provrummet

provrummet-5507

Typ bästa byxorna med vida byxben kommer från Provrummet. Eller iallafall tycker jag det, efter att ha provat massa olika, som inte riiiiktigt varit bra. Men dessa har hög midja, är stretchiga, men ändå tillräckligt tjockt trikåmaterial. Superbra tycker jag! Provrummet har öppnat upp deras webbshop för enklare handel med Norge och Finland! Härligt!

provrummet-5510

Jag valde att visa upp dem i mörkblått, men de finns även i svart. Gillar mer mörkblå, det är en snällare färg. Men skulle jag vilja festa till det, hade jag tagit svarta byxor. Min blus är den stora favoriten i skåpet just nu. Inte för att den är nu – egentligen – så himla speciell, bara en naturvit blus. Men! Den är i ylle, mjuk och varm och den är härlig att bära under kavajen eller koftan, nu då det blivit kallare. Så för mig är den ett måste i min garderob! Och jag är ju sån att hittar jag ett bra basplagg, så har jag av den i alla färger och använder den då typ tio år.

provrummet-5516

Provrummet har också lanserat en kollektion med väskor, superfina! Och ponchon är ju från Pura Design, som nu också har en svensk webbshop! Smycket “Breathe” är från Efva Attling.
provrummet-5509Nu tar vi fredag, hepp!

You may also like...

1 Comment

  1. Jodå, det blev en blus 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *