Love this post:Love this 19

malenami-softgoat-9161

Soft Goat ordnade ett event i Helsingfors för ett par veckor sedan, men jag kunde tyvärr inte delta. De var så snälla att de ändå skickade mig presenten, alla som deltog fick i goodiebagen! Alltså. Gissa om jag blev överlycklig! Så himla snällt! Cashmerevantar i den vackra färgen Burgundy och med mina initialer. Mjuka och varma.

malenami-softgoat-9172

Min gråa polo är också från Soft Goat, flera år gammal och älskad. Igår satt jag och tittade på en film och på samma gång borstade upp tröjan och sedan lade den ut och vädras. Cashmere är fin kvalité, som håller länge om man vårdar plaggen.

Soft Goats höstkollektion ser ni här!

malenami-softgoat-9192 malenami-softgoat-9212

You may also like...

4 Comments

  1. Hmmmm! Somligt har cashmerevantar! Med initialer och allt! Det känns! Kram!

  2. Varifrån kommer kappan? Är den varmfodrad eller “höstig”? Jag gillar färgen, speciellt i kombination med vantarna!

    1. Kappan är en gammal Hunkydory jag köpt från seconhand affären Mirabelle. Blev sååå glad då jag hittade den! <3 Den är inte varmfodrad, men det blir det och så Canada Goosen då det blir riktigt kallt;) Kram!

  3. Ja kappan var superfin! Vilket fynd du hittade.
    Det skulle vara kul om du gjorde ett inlägg med loppis o second hand och hur man ska gå till väga för att hitta guldkorn! Jag är så dålig på det, men du har ju hittat både kappa och den röda Marc Jacobs handväskan som syntes i ett annat inlägg…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *