Love this post:Love this 14


I samarbete med Nivea.

nivea-9848

När jag fick frågan om att samarbeta och få testa Nivea nya produkter tackade jag genast “Ja!”. Niveas produkter känner nästa alla till och har någon burk i sitt badrumsskåp. I slutet på förra året kom de ut med de nya Cellular PerfektSkin produkterna.
När jag tänker på deras produkter är det sminkborttagningsmedlet jag började använda då jag började studera. Produkten har hängt med till denna dag. Tänker också på männens deodorant, den doften. Tänker på mormors och morfars orange badrum och den blåa, runda plåtburken i badrumsskåpet. Doften av Nivea.

nivea-9783

Från Nivea fick jag deras rengöringsprodukter. Rengöringsmjölk, ansiktsvatten och skrubb. Grunden till allt. Man vill inte ha dåliga rengöringsprodukter som lämnar rester av smink på ansiktet.

nivea-9795

Cellular PerfektSkin produkterna är ett nattserum, dagkräm med 15solskydd och en ögonkräm.

nivea-9796

Jag tycker inte om att photoshoppa ansikten. Och det enda jag brukar göra med bilderna jag tar är att fixa med färger, ljus och kontraster. Men. Under graviditeten fick jag en större pigmentfläck under ena ögat. Och även om jag bär alla förändringar graviditeten gjorde med min kropp med stor stolthet, kan jag ibland märka att fläcken under ögat stör mig. På bild ser det många gånger ut som om jag har blåöga. Och jag känner att jag vill pilla lite på bilden för att få bort det. Brukar också få kommentarer om att jag har maskara under ögonen och till och med fått frågan om jag har gjort mig illa. Sminkar jag mycket över, blir det mer grått och lyser igenom.
Som sagt så finns det andra saker att fundera på här i livet, och jag kan känna stolthet över fläcken… Men på samma gång ser jag mig i spegeln och kan fundera om det finns något man kan göra åt det.
PerfectSkin produkterna jämnar till hudens färg och “photoshoppar” mitt ansikte. Jämn, utan att dölja mina fräknar – som jag älskar! Får lyster och så vet jag att produkterna sköter om min hud, för att förebygga nya pigmentfläckar. Det är den aktiva ingrediensen Lumicinol, som jämnar till färgen och förebygger fler fläckar att uppstå. Produkterna är också anti age, extra omhändertagande.
Niveas PerfectSkin ögonkräm som innehåller highlighting-effekt för en jämn hudton runt ögonen, den reducerar också fina linjer. Och denna gömmer min fläck bra och ser till att den inte blir mörkare eller att de blir fler.

nivea-9799 nivea-9805 nivea-9807 nivea-9833

Nattserum. Ett måste, måste, måste! Denna återfuktande nattkräm strider mot rynkor under natten! Och så innehåller den också magnoliaextrakt som ökar cellernas motståndskraft mot stress. Lumicinol, som fanns i de andra produkterna också, minskar pigmentfläckar (både gamla och nya), jämnar hudens ojämnheter och huden känns mjuk på morgonen. Det enda jag kan lägga ett pikulitet minus på här är att produkten doftar väldigt starkt Nivea. Vill ogärna ha starktdoftade på mig då jag skall sova, men det är en smaksak. Och doften försvinner sen snabbt.

nivea-9785

Allt-i-allo bra produkter, jag skall fortsätta använda dem och rekommenderar med två tummar upp!

Ah, och så får vi inte glömma solskyddet, vänner!

Ha en riktigt härlig torsdag nu, kram på er!

You may also like...

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *