Love this post:Love this 16

villi-mango-6359

Min vän hade varit på spray tan hos Villi Mango, här i staden, och hon var så nöjd att jag också blev nyfiken. Nu då sensommarsolens strålar inte gör en så brun mer och det inte finns någon solsemetser i sikte, tågade jag till salongen och beställde tid. Vi kom överens om ett bloggsamarbete, vilket är kul! De har ju sååå många underbara behandlingar och spaaaa..!

Ursäktar för nakenchock. Förlåt, förlåt. Detta skall inte bli en vana. Men kanske någon känner sig glad över att jag faktiskt är vanlig dödlig med vackra bristningar och så. Tänk vad kul om mina tigerränder gjorde någons dag!;)

villi-mango-6372

Såhär såg brännan ut samma kväll.

Suvi tog mig in i ett rum. Jag hade ett par “tossor” på mig och trosor. Man kan självklart ha bikini eller vad man nu vill. Men lönar sig att ha något med mörkt tyg (fast medlet går nog bort i tvätten). Och så stod jag där och gjorde bodybuilder poser och hon sprayade på mig. Det kommer genast en färg på en, men det är inte den bruna färgen man får. Den bara hjälper Suvi att se att det blir snyggt och jämt, den färgen går bort i duschen samma kväll eller nästa morgon (man skall alltid fråga när man får duscha första ggn;). Sen är det medlet på kroppen, som för mig (dethär är väl lite olika) verkade i fyra timmar och gradvis byggde upp min brunbränna.

Och vilken brunbränna sen! Alltså OMG vad fräsch den var! Kände mig jättesnygg!

villi-mango-6350

De har också nu tagit in en av mina absoluta ekologiska märken – Pinks Boutique! Jag skall by the way, berätta massa mer om märket. Träffade ju deras grundare här i somras då Cosmetique ordnade ett event i Helsingfors med miss Finland och hennes tärnor.

villi-mango-6353

De säljer också parfym vid VilliMango och jag hittade en av mina favoriter från Carolina Herrera. EN parfym som är härligt söt, men inte för tung. Den har samma toner som “min” parfym Angel och kan blandas med den. Något jag redan gjorde då jag studerade.

villi-mango-6522

Såhär såg brännan ut efter tre dagar, som ni ser fade:ar den ut fint och det blir inte fläckigt och så. Jag tror jag lade lite egen brun utan sol kräm sen vid dag sju, för att piffa upp färgen lite.

Summa sumarum tror jag jag kommer boka fler tider till salongen för spray tan – gissa hur härligt dethär kommer att vara i oktober, november! Love!

villi-mango-6351

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *