Love this post:Love this 0

Tanken är att framhäva din naturliga skönhet, inte måla över den.

Börja med en bra, vårdande och fuktgivande ansiktskräm. Krämen är den viktigaste! Fråga vid en kosmetik affär/kosmetolog om en hudanalys för att få den perfekta hudvårdskrämerna för just din hud.

Dutta lite solpuder högst uppe på dina kindben, pannan och näsan – just där var solstålarna tar först. Använder mig av Guerlains Terracotta.

Fyll i dina ögonbryn med en penna eller med pensel.

Fyller hela ögonlocket med en pärlskimrande ögonskugga från Mac. Färgen är en beige/rosa färg för att framhäva mina blåa ögon.

För visuellt större ögon drar man med en vit kajal innanför nedre franslinjen.

Svart kajal vid yttre övre fanslinjen.

För att eyelinern inte skall vara så skarp och se mera naturlig ut lägger jag brun ögonskugga på från Lancome. Ögonskuggan håller då mycket bra och blir mer intensiv.

Två lager mascara på övre ögonfransarna, med en sicksackande rörelse fördelar sig mascaran lätt och fransarna ser längre ut. Ett tunt lager mascara på nedre ögonfransraden.

Måla konturerna runt dina läppar med en läppenna.

Läppglans!

Tuffsa till ditt hår and you are ready to go!

You may also like...

6 Comments

  1. Vad fint! Och vad fina bilder! Men hur skall man göra om man inte har en perfekt hy som du har?? Kan du göra ett inlägg om party make-up?
    Tack!

  2. […] födelsedag och frågestund. Tyckte om inlägget “ vacker morgon“, det är så jag! Sminktips och 4xkavaj var roliga att göra! Besökte Sköna Clara med Systeryster. Modellade för Teologiska […]

  3. […] och finare lockar så. När jag jobbat mig igenom hela håret låter jag det svalna, sedan burrar jag till det ordenligt. Det tar 15min men är värd den tiden, lockarna håller många dagar. Till […]

  4. […] och finare lockar så. När jag jobbat mig igenom hela håret låter jag det svalna, sedan burrar jag till det ordenligt. Det tar 15min men är värt den tiden, lockarna håller många dagar. Till […]

  5. rolig beskrivning och bra 🙂

  6. vad heter nyanserna på ögonskuggorna som du använder? och vilken kajal? så fint och naturligt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *