Love this post:Love this 11

Jag spillde saft på min dator igår. Så nu vill den inte samarbeta, tyvärr. Hade velat få ut detta inlägg tidigare, men det gick liksom inte… men jag förstår den, vem vill ha klibbig saft mellan tangenterna liksom? Så det förekommer lite konstigheter i inlägget här..

Cosmetique kommer att ordná ett pressevent nu på fredagen den 17.6 i Helsingfors för Pinks Boutique! Pinks grundare Kirstie kommer hit från England och pratar om trender och nyheter inom ekologisk och professionell hudvård samt om “Face Gym” som är en trend som snabbt sprider sig och lanseras här i höst. Kirstie som blev vald till Natural Yearbook top 25; number one personalitie, ett fint pris!Så det att Kriste och Cosmetique-Mia har ett event tillsammans blir nog superintressant då två hudvårdsproffs slår sina kloka huvuden ihop!

Det är alltså fredagen 17.6 hålls ett pressevent i engelsk afternoon tea-anda kl.13-16 vid Lilla Roberts hotel´l.

Anmälningstiden har egentligen gått ut, men pratade med Mia och hon sa att man bra kan ännu anmäla sig till imorgon på förmiddagen till annika.annala@cosmetique.fi

Kom dit, så ses vi, jag kommer att vara där och fotografera:)

Visste ni annars att Pinks Boutique är ju officiell sponsor för Miss Finland 2016? Kanske vi får se några missar på eventet också?

pinks-1 pinks-2

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *