Nyårssnygg!

Love this post:Love this 0

Toodelo flickor! Om ni ännu sitter framför spegeln och behöver inspiration för nyårssminket så kommer det här! Före julen tog jag med Vackra Mamma och Systeryster på behandlingar till Cosmetique och vi hade det underbart! Mer om det underbara sen.. Eftersom jag hade en trevlig julfest att gå till på kvällen bad jag söta Annika att sminka mig. Tog på samma gång lite bilder och förklarade att mina läsare ääälskar make-up tips! Det gör jag iallafall:) Ville ha något i stil med Marilyn Monroe och Christina Henricks, kvinnligt och fräscht. Och något retro. Och de röda läpparna förstås! Har, hör och häpna (!), aldrig testat bareMinerals tidigare och tyckte det var kul när Annika strök mineralpudret över mitt ansikte och jag kunde se skillnaden! Den röda näsan var försvunnen (inte näsan då utan det röda..) och de mörka ringarna under ögonen – ingen vinterblek hy mera utan hy med lyster och fräschet!

För denna make-up stil är det viktigt att göra grunden bra, här tycker jag att bareMinerals ger en fantastisk porslinshy.

Röda läppar, ljus ögonskugga, svarta eye-liners med kråkspark och några tofsar lösögonfransar vid yttre ögonkanten. (franslim från Face Stockholm, själv använder jag MAC. Båda är bra:)

Då jag var färdig och mycket nöjd kom jag på att jag lovat er, kära läsare att visa hur man gör en sotig ögonmake-up. För själv har jag faktiskt ingen aning om hur man gör utan bara, ni vet, målar och målar – tar bort och målar igen och hoppas på det bästa. Så jag frågade om Annika hade tid att göra det med… De måste älska mig på detta ställe. Klart hon hade tid och tyckte det bara var kul! Snälla hon! Så här kommer sotig ögonmake-up!

Annika putsade bort det röda läppstiftet, eftersom man måste välja att antingen satsa på ögonen eller läpparna. Så säger reglerna.

Här är fina Annika.

På läpparna Isadoras Plump’n plump som gör läpparna lite fylligare.

Jag sminkades med Isadoras ögonskuggor. Tre olika mörka färger..

Lite mer rouge (också en härlig från Isadora).

Tadaa!

7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *