Ny makeup från Cocopanda

Love this post:Love this 25

I samarbete med webshopen Cocopanda.

cocpanda-5281

I mitt samarbete med webshopen Cocopanda fick jag välja ut sminkfavoriter! Men istället för att gå på sådana jag alltid tagit förr, tänkte jag att jag inte skall vara mesig utan istället testa mycket nytt! För jag känner att det är ju sååå mycket som hänt i sminkväg under de senaste åren och jag har inte hunnit med. Och jag vill förnya hela min makeup repertoar och mitt sätt att sminka mig! Älskar ju att se på då instagrammare eller youtubare gör sminkvideon – och de är SÅ duktiga! Så många tekniker de visar, som gör att jag känner mig omodern och dammig! Har aldrig riktigt testat counturing t.ex., de senaste åren mest gått osminkad eller så haft lite maskara och läppglans. Men nu, hörrni, har det blivit ändring på det and I love it! Har förälskat mig igen i allt som heter makeup, och det känns precis som då man var tonåring och testade sminka sig till ett disco för första gången! För nog gör det mycket då man hittat ett läppstift som är perrrfect och en ögonskugga som får ens ögon att lysa och färger som framhäver det snygga man har och man känner sig ännu snyggare!

Det jag alltid tyckt varit svårt, att hitta rätt. Och det är ju så enkelt då någon tänkt ut och testat allt färdigt åt den, eller hur?! Man sparar tid och huvudbry! Så här har jag nu lagt upp mina nya superfavoriter som jag är helt frälst på!

RABATTKOD TILL COCOPANDA!

I och med samarbetet med Cocopanda får mina läsare en rabattkod till webshopen. Koden är i kraft i en vecka och ger er 10€ rabatt på ett köp över 50€! Man kan använda koden en gång och också till produkter som redan är nedsatta i pris! Koden skall skrivas in innan man fortsätter till kassan.

Kod: COCOMALENAMI10

cocpanda-5240

När jag blivit sminkad för något galen eller photoshoot, så har ju ofta makeup artisten lagt en primer först i ansiktet. Och jag har inte fattat att det är den som gör en så snygg! Har aldrig haft en primer tidigare och ser ju stora skillnader på hur det ser ut med produkten – den “photoshoppar” ju ansiktet och gör att sminket hålls på länge och fint! Superbra produkt! Youngblood Mineral Primer, foudation från Lumene – alltid lika bra! Och så en annan superprodukt, efter man sminkat sig sprayar man NYX Matte Finish i hela ansiktet, resultatet är att sminket håller hela dagen, natten och nästa dag också. Ganska intensiv träning, bastu… Mmm, ni förstår.

cocpanda-5225

Vilken skillnad det gjorde att ha nya borstar! Real Techniques Core Collection och
Real Techniques Sculpting Brush.

cocpanda-5233

De nya kungarna i min sminväska! NYX Contour & Highlight Pro Palette och Real Techniques Sculpting Brush!

cocpanda-5222

Den underbara ögonskuggpaletten är från theBalm Nude’Tude Nude Eyeshadow Palette, äääälskar den!! Och så från samma märke ett solpuder theBalm Bahama Mama, som gör en så fräsch och fin! cocpanda-5228

Alltid spännande att testa nya maskaror, jag är alltid lika skeptisk och det tar en stund för mig att ge en ny produkt en ärlig chans. Men tur gjorde jag det denna gång! theBalm What’s Your Type Mascara Body Builder är verkligen super! Den är lätt att bygga på (då man vant sig, det är ju alltid så om man varit fäst i en maskara i typ tio år och så skall gå och testa någon ny, svårt och obekvämt i början, haha!) och den håller väldigt bra och det märker man då den skall tvättas bort, tar nog då till ögonmakeup borttagningsmedel som är meningen för vattenfast smink. theBalm Schwing Liquid Eyeliner är också bra, den höll inte bra i bastun dock, det testade jag. Även om jag nu inte direkt har det som ett kriterie att en eyeliner skall hålla i bastun. Den är lätt att måla med fast man plötsligt inser att man har väldigt mycket rynkor och inte är så stadig i handen.   cocpanda-5236

Dessa matta Lip Cream från NYX är super och jag skall köpa flera av dem. Någon riktigt rolig pink- och korallfärg till sommaren! Det blir ofta lite torrt med matta läppstift, så jag brukar ha ett läppbalm om det känns att jag vill piffa upp lite. Annars håller denna produkt kyssar (inte superhet hångel då, men kyssar) och rätt så bra en tre rätters middag, utan att ändå vara tatuerat på, sådana läppstift som håller för bra gillar jag inte. Den röda heter NYX Soft Matte Lip Cream – Monte Carlo, den lätt rosa med lite mer brunpigment i mitten heter NYX Lingerie Ruffle Trim och den lite mer aprikosfärgade NYX Soft Matte Lip Cream – Stockolm. De har väldigt mycket pigment och känns sköna på läpparna.

cocpanda-5246

En av mina favorit instgrammare gjorde för flera månader sedan en lista på sina favoritparfymer och där räknade hon upp många av mina agna avvisar plus denna klassiker från Agent Provocateur. Passade på att beställa den, kunde inte låta bli. Och den är fantastisk! Mmmmmmm…cocpanda-5250

Lumenes Foundation täcker bra, ger en vacker och jämn yta och vacker lyster. Jag har använt och prövat på nästan alla Lumenes foudations genom åren och ALLTID gillat dem!

cocpanda-5256

Okej, so this is the tricky part! Dethär är alltså nytt för mig. Hade nog en del att lära mig, men är så lycklig att jag gjorde det! Började med “fel” färg, tog den bronzbruna, som blev alldeles för varm och brungul på min hud. Den jag pekar på, den nästsista, beigelila var absolut bäst att skulpturers ansiktet med!

cocpanda-5257

Och så kör jag highliter på kindben, lätt över näsan, hakan och pannan, lite vid tinningen. Och så den gula över ögonen, en bra grund för då man lägger ögonmakeupen sen.

cocpanda-5260

Denna palett alltså! Älsk på den!! Tillförst tänkte jag att shit vad starka och mörka färger! Men efter att jag lekt med dem en stund blev det otippade favoriter och jag vågade mig ut från bekvämlighetszonen av vad som gäller att måla ögonlocken med! Haha! Härligt att pröva nya färger och se ens egen ögonfärg bli så stark och fin! I sminket nedan har jag blandat med de två beige ögonskuggorna, den ena matt och den andra lite guldig.

cocpanda-5265Och läppstiftet här är NYX Lingerie Ruffle Trim. cocpanda-5291

Lite mer sotiga ögon och khajal. Här den ljusare läppstiften från NYX.

cocpanda-5295 cocpanda-5302

Och här gick jag med de vackra rosa ögonskuggorna och den i lila. Vårigt och fräscht!

cocpanda-5306

Härligt med nytt smink, tack Cococpanda!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *