Love this post:Love this 0

Nu skall jag till Sköna Clara!

lisbeth-dahl-10

Ville också visa upp min fina sminkväska jag köpte förra veckan från Sköna Clara – märket är Lisbeth Dahl. Lite nytt i sminkväskan har jag också: Lancômes nya Teint Miracle (läste om make-up krämen på Sannis blogg Karkkipäivä), Guerlains nya Terracotta solpuder som boostar solbrännan och förstås Lancômes juicy tubes!

You may also like...

9 Comments

 1. Hur tycker du att Lancomes teint miracle funkar ?? Har varit lite sugen på att prova den….
  Och tack för en inspirerande blogg!

  1. Hej Sandra! Jo, jag är riktigt nöjd med Lancomes teint miracle:) Den ser fin ut på hyn (bra på bild;)). En gnutta “sträv” eller “torr” att applicera med fingrarna – men jag är inte van att ha make-up kräm. Men den ger faktiskt en lyster som kommer “innifrån”.
   TIPS!!!: Det jag ALLTID gör när jag skall köpa nytt är att be butiksbiträdet lägga lite av produkterna, jag är intresserad av, i olika små burkar och så prövar man hemma. Jag var t.ex osäker om jag skulle ha färgen 02 eller 03 av Lancome, så jag testade hemma:) Det är ju ändå en investering, en make-up kräm ska man länge – så det är viktigt att den passar.

   Kram!

 2. Urtjusig sminkväska! Hoppas att du hittar något vackert på SC. Men det betvivlar jag inte att du gör 😉

 3. Nydelig bilde og heldige du som har en sånn butikk i nærheten;-)

 4. Jättetjusig! Jag älskar sminkväskor i den stilen! FACE har jättesöta små i massor med olika färger! 🙂

 5. Vilken söt sminkväska! Det vore kanske något för mig som söker en. Hur stor är den ungefär?

  kram

  1. Jag vill varmt rekommendera den;) Mätte den, men det var lite svårt eftersom den är så stor och “pluffsig”;) Ca 25cm bred och 20 cm hög.. (jag tycker den är STOR!):) Kram!

 6. Jag ska göra min “premiär” till Sköna Clara den första april, och det är ingen aprilskoj 🙂 Oj, va jag längtar efter det.

  Jag vill kolla allt va Camilla har, speciellt Fiorentini + Bakers. Jag har ett par svarta F+B boots, och ville så gärna ha samma modell i rött. Har sett att de finns i USA i rött men vet inte om de är gjorda bara för Amerikas marknader.

  Tack för fin blogg, att läsa din blogg känns likadant att sitta och njuta ute i solen.

 7. Jag köper alla mina neccesärer från Lisbeth Dahl nuförtiden, dom är som vackra godispåsar!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *