Ni undrade om make-up

Love this post:Love this 0

Ni undrade om hurudana produkter jag använder då jag gör min make-up. Så här kommer ett ytligt inlägg med lite namn på produkter och siffror. Oftast är det bara YSL:s Touche Èclat, lite mascara och läppglans som gäller. Min Touche Èclat tog just slut och köpte nytt – därav den fina sammetslådan. Använde länge fel färg, nr.2 istället för nr.1 som är mer ljusreflekterande och inte så täckande. Det som fattas på bilden är Guerlains Terracotta solpuder nr.1 Blondes.

Morgon och kväll applicerar jag REN:s underbara serum (Serum SH2C). Chanels make-up kräm Teint Innocence (50 Naturel) är tunn och lätt – ibland blandar jag den med Lumenes Crystal Radiance Primer. Mac har en av mina favorit ögonskuggor – Naked Lunch. Min läppenna heter Soar och läppglansen Ample Pink och de kommer också från Mac. I och för sig så byter jag ofta, men dessa använder jag nu. (Här finns också en favorit!)

Ibland använder jag mineralpuder från Youngblood, då är det färgen Neutral som gäller och så Lunar Dust. Från Youngblood har jag också paletten man ser i bakgrunden, den har en härlig rouge, men inget namn eller nummer – äh! Från samma märke har jag ögonskuggorna Kasbah och Storm – dessa får fin effekt om man väter dem lite.

Så här var lite om vad jag smetar i mitt face. Vad har ni för favoriter?

8 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *