Love this post:Love this 0

Åh, vad skojigt! Jag skall till frisörskan imorgon! Jag går hos begåvade Tanja på Ferrera. Hon är så duktig och gör mig alltid fin. Tror det är dags för mig att inhandla nya hårproduker samtidigt, jag tycker effekten på produkterna tar av då håret vant sig vid dem. Men jag är sugen på någon ny frisyr. På sommaren var jag riktigt blond och senast jag besökte Tanja så färgade hon bottnet mörkt- typ kaffe- och lade mörka, tjocka ränder. Det var jättesnyggt och annorlunda. Jag har nu axellångt hår, det känns som om det inte vill bli längre och jag vill ha långt hår igen. Det skulle vara snyggt med pannlugg också! Ingen frisör vill dock klippa en sån åt mig, de säger att jag är för vild och så skulle jag inte passa i pannlugg. Säger de! Humpf! Ska se om jag får min vilja igenom denna gång.

Ikväll är lillabror hos oss och leker med Kärleken. Lovade hämta några ost hamburgare från McDonalds när jag kommer från arbetet. Kanske jag köper en osthamburgare åt mig själv också, man skall unna sig själv. Killarna spelar bilspel på Playstation. Ser mycket intelligensbefriat ut.

You may also like...

0 Comments

  1. Det var snyggt. Min beläggning är tre veckor gammal nu, borde snart fixas. Och min nästan svart nagellack från OPI hette Lincoln park, after dark. Katten är fin ( förlåt, namnet har gått förbi ifall du nämnt det ). Väntar på bilder från frissan, men dom kommer väl snart…

  2. Jag hade alltför mycket tid emellan manikyren, över 5 veckor! Kisse-katten heter Domino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *