Love this post:Love this 21

malenami-makeup-9104

Jag fick av Clinique i bloggåva så underbara läppstift! Pop Matte och Pop Liquid Matte, heter de nya matta läppstiften. Denna höst är ju det hetaste heta matta läppar. Oplockade, breda ögonbryn och matta läppar och naglar, rockar man det så är man väääldigt trendig!;) Gillade alla färger, men måste säga att skall jag välja mellan den läppstiften Pop Matte och Pop Liquid Matte, så gillar jag Pop Matte bättre. Jag tycker den med “penseln” blev väldigt mycket färg och hamnade lite i mungiporna och rymde iväg, så att säga. Då är Pop Matte läppstiftet med primer väldigt väldigt härlig. Mycket pigment, håller rätt så bra (själv tycker jag inte om läppstift som sitter som sten) och har en vacker lyster, även om de är matta.

Jag skall visa er mer produkter jag använder! Känns som man kommit igång igen, efter sommarens solkräm och lite läppglans. Jag klär mig inte bara varmare till hösten, utan gillar att vara generös med makeupen också! Och ha bra oljor och krämer då kölden kommer, för att inte bli en torris.

malenami-makeup-9103

Clinique har många vackra färger i läppstiftpaletten och jag tror nog jag skall satsa på en ljuvligt mörkröd också!

malenami-makeup-9115…Om någon undrar hur denna fotosession såg ut på riktigt. Kan tala om att det var en liten filur som ville ha “lestift”;)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *