Love this post:Love this 22

cosmetiquesalon-2715

Fick ett meddelande på morgonen om att komma osminkad till kontoret. Humm, man har inte den fräschaste lystern i hyn just denna årstid. Men tur väntade Asta på mig vid salongen! Asta, som är utbildad estenom och studerar nu till kosmetolog, gör sin praktik hos Cosmetique just nu. Hon radade ut många olika penslar på bordet och satte igång! Jag bad om en aningen starkare make än jag annars brukar ha och mycket lyster! Och det fick jag! Asta målade mina ögonbryn med Isadoras ögonbrynspenna som är lite som vax och håller brynen på plats. Hon gav mig också många tips – speciellt tre viktiga, sådana jag inte hört förr (även om jag nog blivit sminkad många gånger!). Här kommer ett tips; jag, som har ett rätt så runt ansikte skall istället för att dra skuggorna under kindbenet snett uppåt, så skall jag dra dem RAKT mot örsnibben. Och vilken skillnad det blev!

cosmetiquesalon-2742

Måndagsglamour och allt detdär!

Tycker make-upen blev fin, gillar då man öser på med mycket eyeliners! Viktigt är det också med rätt färger, för nog är det en stor skillnad på produkter en professionell valt ut åt en och sådant man köpt själv. Eller det tycker jag – kan aaaaldrig välja rätt nyans på rouge och läppstift t.ex, blir yr bara jag tänker på det..

Bokade en ny tid till sminkning för min födelsedag. Varför inte piffa upp sig lite extra till festligheterna? Jag fyller ju ändå 33 och allt;)

cosmetique-2713

På samma gång jag satt i sminkstolen kom det ett lass Renée Voltairs superfood! Nom! Klart jag köpte mig några påsar gott och smaskade i mig Coco Macaroons på samma gång Asta målade läppstift på mig. Ha!

You may also like...

10 Comments

 1. Lyxigt – så är det ingen som säger, och gör, på mitt jobb!
  Superfin blev du!
  Kram

 2. Du är nog så gulligull! Och allt!

 3. Oj mums, jag blev speciellt förtjust i de vitchokladöverdragna blåbären och hallonen. Skulle kunna äta hur många påsar som helst. Malin som har foodie living säljer ju också renee voltaire-produkter.

 4. Men så härligt måndagslyxigt! 🙂

 5. Åh jag vill också bli sminkad! Det är kul!
  Fin du blev fast du är ju otroligt fin även utan smink
  Kram

 6. Men herregud kvinna, vad du är vacker….!
  Helt osminkad och ändå heelt stunning! Gaah, vad avis man blir:)

 7. alltså SNÄLLA gör ett inlägg om ditt hår. jag drömmer om din volym. hur gör du för att få det så stort!!! Kram på dig du vackra kvinna!

  1. Absolut! Mycket tupering och spary 😉 Men du, nästa vecka har jag frisörstid, efter det gör jag ett inlägg om hur jag tuperar kalufsen 😉 Kram!

 8. Så vacker du är osminkad. Och sminkningen blev superfin. Tack för din härliga blogg. Kram Annika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *