Love this post:Love this 0

jurlique-12

Balancing Day Care Cream – En lätt fuktgivande dagkräm med tusensköna, kamomill, ros och vegetabiliska oljor för att återfukta och minska synliga tecken på åldrande. Yes! Herbal Recovery Eye Cream mot alla skryttor runt ögat – men inte mot skrattskryttor. De får gärna vara kvar.

MN-Brands har fått in det ljuvliga australienska hudvårdsmärket Jurlique och jag fick pröva lite produkter. Jurliques hudvårdsprodukter är ekologiska och biodynamiska. Jag har märkt att med åren blir detta att ta hand om sin hud bara viktigare och viktigare för mig. Hur jag ändrat uppfattning om hudvård, tar reda på och inte nöjer mig med bara en parfymerad kräm. Morgon och kväll sprejar jag Rosewater Balancing Mist på ansiktet, det doftar ljuvligt av rosor – visste ni att många av växterna och örterna i Jurliques produkter är handplockade från biodynamiska odlingar i Australien. Det låter väl bra? Det är det också.

jurlique-10

Jag tycker tuberna är härliga också, lite påminner de om målfärgstuber. Love Balm Rose är min favoritprodukt! Använder det mest på läpparna men man kan också lägga denna återfuktande kroppsbalsam på händer, nagelband, armbågar – ja, varsomhelst huden känns torr. Läpparna plutar jag uppåt mot näsan och doftar på rosdoften.

jurlique-11

Vill ni veta mer om Jurlique så kan ni fråga MN-Brands och är ni intresserade att köpa så finns märket hos bland annat Stockmann i Helsingfors och kosmetologer runt om i Finland.

Ps. Det blir en Jurlique-tävling om ett par veckor!

You may also like...

3 Comments

  1. Ja det er jo nå omvåren at vi ser at vi trenger et løft;-)

  2. Det var ett nytt märke för mig, jag använder Dermalogica sen ett tag tillbaka. Underbara produkter det också 🙂
    Kul med Jurlique-tävling 🙂

  3. Roligt med hudvård! Vinterhalvåret är värst för min hud och tre graviditeter senare mår den som sämst! Tur att det finns sköna produkter som hjälper en bit på vägen. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *