Love this post:Love this 0

“Du skall inte göra det du tror världen behöver, du skall göra det som får ditt hjärta att sjunga, ty vad världen behöver är människor med hjärtan som sjunger” – Engelskt visdomsord från 1600-talet

På tal om skönhet så har min blogg-vän Marina Thorzelius med bloggen Mitt Vackraste Jag, skrivit en bok om inre och yttre skönhet. Boken heter “En skönhetsstylists hemligheter – Inspiration till medveten styling”. Jag fick boken på posten och läste genast igenom den. Tusen tack för boken, Marina, jag gillar den starkt!

Marina har 30 års erfarenhet från skönhetsbranchen och i sin bok uppmanar hon läsaren att lära känna sig själv, ta reda på vad man vill och skriva upp mål, hon skriver också om passion och tacksamhet. Och så ger hon finfina stylingstips också.

“Jag hoppas att du genom att läsa denna bok skall få inspiration till att bli ditt allra bästa, vackraste och strålande DU med en positiv, vacker och stark personlig utstrålning.”

Ett kapitel jag fastnade för var om personlig stil och en välfungerande garderob. Vi har nu kommit in i höstsäsongen – sommarkläderna är nerpackade och man funderar på inköp för att piffa upp garderoben. Det jag alltid själv haft svårt med är att veta vilken kroppstyp jag har. Tycker det är omöjligt att veta. Ibland är man äppelformad och ibland (om man har tur och det råkar vara en bra dag.. haha!) så är man lite mer timglas. I boken förklaras det både enkelt och ingående om de olika kroppstyperna och det är lätt att hitta sin egen. Detta ger inspiration att pröva sig fram för att lyfta fram sitt vackraste jag. Jag skall citera boken nångång om dessa kroppstyper och hur man skall framhäva sitt bästa jag. Jag tackade Marina för att jag äntligen hittat min kroppstyp och såhär fint svarade hon mig: “Du personifierar den mjuka/ romantiska kroppstypen, det är därför du är så OTROLIGT fin i alla dina odd molly och liknande outfits. Du har säkert lite grann av någon annan kroppstyp också men den största delen är definitv mjuk/ romantisk! Efter att ha sett ditt inlägg idag med den starkt lila färgade sjalen så tror jag bestämt att du även är kall eftersom den lös upp dig så bra. Du är redan proffs på att arbeta med in egna skönhet istället för emot, men nu kanske det blir lättare för dig att sätta ord på det.”

En skönhetsstylists hemligheter – Inspiration till medveten styling
Av Marina Thorzelius kan klickas hem härhär och här!

You may also like...

2 Comments

  1. Hej Malena!
    Körde idag från lilla Esse till Kokkola för att söka efter Pususilta. Hittade den också och tog några fina bilder, tyckte den var riktigt charmig. När vi sen körde in till city kom Du susande på cykeln! Lite kul för det är Du som tipsat om bron 🙂 Allt gott!

    1. Hej Anette! Haha! Vad kul!:) Kramar!! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *