Love this post:Love this 9

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det bästa som dimper ner i postlådan varje månad är ju LivBox! Där ligger den bland alla tråkiga räkningar och bara väntar på att få öppnas! En låda fylld med överraskningar!

Jag har skrivit om Livbox förr, gillar konceptet, gillar överraskningsmomentet och produkterna har alltid varit bra. Där är allt från krämer, till rengöring, nagellack, hårspännen, läppstift, dofter, shampon och hårmasker, you name it! Tycker de också brukar passa in dem i den årstid vi lever i just då. Det är många nya produkter jag fått upp ögonen för; som till exempel Burts Bees, Cliniques superhyper braiga maskara och Clarins läppglans. Jag tycker mest om då man får något i make-up väg – just någon maskara eller läppstift i en häftig färg.

Aprils LivBox innehöll deodorant, ansiktskräm från Lumene, en av mina favoritnagellack från Essie, makeup svampar från Ibero (tur, mina har just tagit slut), och rakningagrejs från Rfsu.

I samarbete med LivBox får mina läsare rabatt på den första boxen om ni vill beställa!  Med koden Malenam (alltså inget “i”) får ni den första boxen till 13,90 € (norm. 16,90 €), erbjudandet gäller om man tar en fortlöpande beställning eller en tre månaders tidsbunden beställning! Koden finns i begränsat antal, så snabba på om ni vill beställa!:)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *