Hej alla vändagsvänner! 

Love this post:Love this 10

 

Nu har Livbox bett mig om ett samarbete igen, med en rabattkod till er. Så roligt!

Vet att vi alla tycker att det är lika kul att komma hem till postlådan med överraskningspaket som ligger där och väntar. Man blir nog aldrig för gammal för sånt. Jag har ju fått Livboxen länge nu och jag häpnas ännu över alla roliga produkter jag fått testa och som blivit mina favoriter… Ja ni ser på bilden, där finns bara en bråkdel. 

 

Systeryster eller någon annan vän får ställa upp om det kommer någon produkt jag redan har, då blir de lika glada. Kan tala om att dessa tandpetare med tandtråd är en väldigt tippad favorit, haha! Men jag har faktist många gånger tänkt att “det här måste jag komma ihåg att tipsa just er om!”

Nu är det ju vändag snart.. Hur brukar ni fira vändagen, eller Alla Hjärtans Dag som det heter? Mina vänner och jag brukar komma ihåg varandra med meddelanden. Även om vi nog egentligen är i kontakt varje dag, men till vändagen brukar vi berätta hur mycket vi tycker om varandra. Livboxen är ju också en ypperlig vändagsgåva. Om man vill slå på stort. Antingen till en vän eller till sig själv (man ska ju vara god vän med sig själv också). Du kan printa ut ett Livboxgåvokort nu direkt, en uppskattad present.

Med koden:

malenaminlukija

Får ni första boxen i er beställning för 13€ (norm. 16,90€). Bra va? Erbjudandet gäller denna vecka och de beställningar som är tillsvidare med tre månaders beställning. Beställningen som är tillsvidare kan du såklart alltid avsluta när du själv vill. 

Och nu kör vi en utlottning också, tycker jag! Kommentera i detta inlägg att du vill vara med i utlottningen av en Livbox med bloggarnas produktfavoriter!

 

69 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *