Love this post:Love this 0

Jag har nu i två månader använt Dr Brandts produkter. Skillnaden på min hy är märkbar! Lyster, elasticitet och en yngre fräschet. En av mina favoriter och om jag skulle välja att tala om “min hemilga skönhetsprodukt” så skulle det vara Dr Brandt Pores No More Vacuum Cleaner! Den är underbar! Första gången jag lade den på t-zonen tyckte jag att jag bara såg löjlig ut och jag var skeptisk. Tvättade bort den ljusblåa torkade massan efter 10min med varmt vatten och strök med fingrarna över näsa och kinder, märkte inget speciellt (kanske var huden lite mjukare..??). Men efter den andra och tredje gången märkte jag skillnad! Inte för att jag har mycket eller synliga pormaskar, men de är liksom borta… Fattar ni, borta.

Jag har märkt att med åldern (jag har 28 årsringar) har mina porer blivit större på kinderna, men de har blivit betydligt mindre nu, jag använder produkten två till tre gånger i veckan. Jag har haft testgrupper och vi har testat olika produkter tillsammans och tyckt till – den produkt som fått flest stjärnor är denna! Vi har varit sju tjejer och två killar. Måste tillägga att en av killarna tyckte det kändes som om han fick grisnäsa när masken torkade.. haha!

Fixa en ordentlig rengöring med Dr Brandt Pores No More Vacuum Cleaner. En djuprengörande mask för partiell behandling på problemområden. Med hjälp av glykolsyra och salicylsyra löser den upp tilltäppta porer, avlägsnar pormaskar och överskottsfett samtidigt som den har en porsammandragande effekt. 5-10 minuter i T-zonen (panna, näsa och haka) ett par gånger i veckan ger definitivt reslutat! Dr Brandt Pores No More Vacuum Cleaner, 30g säljs via utvalda kosmetikabutiker som Kicks till exempel, MN-Brands sköter om distributionen i Finland. Sneglar på burken och funderar om jag kunde lägga den på hela kroppen…. Såå bra är den!

You may also like...

0 Comments

  1. Det låter ju otroligt, “Lyster, elasticitet och en yngre fräschet” säger man ju definitivt inte nej till 😉 jag föll genast för frestelsen att pröva själv och klickade hem en flaska från en nätbutik 🙂 Ha en bra dag! Kram 🙂

  2. Vad kostar en sådan magisk kräm?

  3. Hej
    Det låter som en bra produkt! Den ska jag prova. Jag känner igen syndromet med de förstorade porerna på kinderna. Du skriver att dessa blivit bättre nu, innebär det att du använder produkten även på kinderna och inte bara på T-zonen? I så fall blir produkten än mer intressant!
    Tack för ditt snabba svar angående de beiga leggingsen från Gina också! Får se hur de passar.
    Ha en bra dag /C

  4. Det låter som en mycket intressant produkt, tack för tipset.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *