Dagens kontraster

Love this post:Love this 0

Nöjd och glad bloggerska idag! Jadå, golvet blev ju så fint med den vita fogmassan! Är så otroligt nöjd! Allt tar dock hundra år förrän det blir färdigt, tycker jag, haha!

Hade på mig mina bröllopsklackar idag, härligt att kunna använda dem ofta, att kunna ha dem till vardags också. På tal om bröllop så skall vi på bröllop i helgen och nu, i skrivandets stund sitter jag i bilen påväg till Åbo. Ikväll skall jag kramas med de (som jag vill påstå) känner mig bäst.

Nu då jag ändå håller på kan jag visa er lite bilder från gårdagens flickiga äventyr. Älskar just dethär. Kontrasten. Från renoveringsdamm (och sådant slusk jag hittat i källaren som vi inte ens skall prata om), preciiis överallt, springa från K-Rauta till Kodin Terra till att man prövar läppstift och galaklänningar. Det är så livet skall vara.

Jag var till Cosmetique i Jakobstad för att fixa fransarna igen. Annika är grym! Hon är så otroligt duktig, snäll och trevlig. Denna gång somnade jag inte utan vi pratade hela tiden hon pysslade. Husbygge, höstmode, självkänsla och skönhet. Det bästa med henne är att hon tar hand om sina kunder väl. Som nu till exempel rådde hon mig att kanske en gång till fylla på fransarna men sedan ta några månaders paus. Hon berättade om vitaminserum som hjälper ens egna fransar att växa och bli starka. Fast jag själv inte tyckte att mina fransar tagit så mycket stryk (som nångång tidigare ..brrr… före jag hittade Annika.).

När hon var färdig med fransarna och jag superduper nöjd, tittade vi lite på ett nytt mineralsmink som just kommit in – Lily Lolo. Jag var sugen på något nytt läppstift och ögonskuggor. Annika drog med penseln över ansiktet och vips hade jag en vacker och fräsch solbränna och lyster! Wow! Frågade om hur regeln nu var med läppstift, om man ville få vitare tänder. Testade färgen “Demure” och blev direkt såld!

Men så är det, man borde alltid fråga en proffessionell om hjälp när det gäller färger till ens ansikte. Istället för att i all hast klottra lite färger på handen och sen springa till kassan.

Var också en riktigt snabb sväng till Madame & Mademoiselle. Hade hört att hon fått in en liten försändelse Valerie och så har hon ju 30-50% rabatt på många, många härligheter. (Vaddå, jag tokig i Valerie? Haha!). En petrolblå hellång silkesklänning med slits bak och spets med gröna detaljer. Öppen rygg. Jag dör så vacker klänningen är! Sensuell men absolut inte vulgär. Stilig. Jag dör så fin den är! Klart också annat underbart kommit in, men klänningen gick inte att smälta…

Oj då! Nu är vi snart framme i Åbo! Iiih! Ses, finingar!

17 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *