Behind the scenes

Love this post:Love this 0

Toppmodellen Anne Kukkohovi är Finlands spokesperson för märket REN. Maria som står bakom försäljningen på detta märke bad mig komma med till Helsingfors förra fredagen för att göra en liten behind the scenes grej. Dessa bilder som togs av vid Studio 13 av Juha Mustonen kommer ni att se i tidningar, på olika reklambroschyrer, på nätet och i Stockmanns skyltfönster i vår. Jag kommer givetvis visa er de färdiga bilderna sedan.

Anne Kukkohovi och make-up och hår artisten Janne Suono träffades redan i början av nittiotalet, just när det börjat i branschen. Suono gillar märket Dior och börjar med att lägga en jämn bas. Vid utkanterna av ansiktet duttar han lite av Ben Nye. Diors highlighter/concealer och make-up krämer är bra. Ögonbrynen fyller han i med Make-up stores palett. En mörkbeige färg av Diors ögonskugga tar fram Kukkohovis ljusblåa ögon och fast Kukkohovi har långa fransar lägger Suono en rad med lösögonfranstippar. Resultatet blir mycket naturligt. På läpparna läggs en korallfärgad läppglans.

Anne Kukkohovi kommenterar att hon gjort mycket samarbete med Janne Suono och hon alltid gillat hans stil att göra en personlig make-up. Han ser människan och gör annorlunda varje gång. Alldrig att han skulle sminka två modeller på samma sätt. Jag frågade om make-up trender i vår och sommar och fick som svar att inte satsa på trender. Hellre hitta det man passar i. En fräsch bas, inget invecklat. Men något som kommer stort i vår är eye-linern. Så det är bara att sätta sig framför spegeln och träna på att lägga en snygg liner.

Kukkohovis hår är axellångt och tjockt, men ändå lades några slingor löshår in. Vindmaskinen skall användas och löshåret ger mer tyngd (ibland är det till och med bättre att använda en liten fön för att få lite blåseffekt i håret. Vindmaskinen är så effektiv och man blir tårögd). Topparna lockas, hela håret tuperas och sprayas.

Som stylist hade vi en av Finlands bästa – Teri Niitti. Jag beundrar hans arbete såå! I nya Gloria kan ni se hans styling i Sherlock Holmes reportaget och läsa hans intervju. Kolla in hans hemsida och bli inspirerad!

Jag frågar Anne Kukkohovi hur hon håller sig i form och hon svarar enkelt att hon är helt fast i HotYoga. Maria har också prövat på det och hon tycker det är super. Jag blev också såld och har bokat in en timme Hotyoga nästa vecka. Spännande! Har ni prövat?

Vill ni se mera bilder, klicka då fram hela inlägget eller “läs vidare” nedan. Här kommer ännu länkarna till MN-Brands och REN:s egen hemsida. Dessa skall ni också besöka och inspireras av: Stylisten Teri Niitti och Make-up och hår artisten Janne Suono.

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *