Youngblood vid Sköna Clara del 1

Love this post:Love this 0

 

1

Min vackra mamma, sköna Camilla och jag utanför Sköna Clara.

Nu finns mineralkosmetiks märket Youngblood att köpas hos Sköna Clara. Camilla tog sig an och sminka Systeryster.

Mineralerna i produkerna unika naturliga pigment, som har en exceptionell täckförmåga, är vattenfasta och låter porerna andas. De naturliga färgnyanserna som passar bra för nordisk hy täcker hudens små skavanker, skyddar mot solens skadliga strålar och ger huden en fräsch lyster. 

Charmiga Camilla andvänder sig av en stor make-up borste för att fördela mineralpudret i hela ansiktet. Youngblood-mineralerna ger Systeryster en vackert, naturligt glödande hy som fås av de malda mineralerna som speglar ljuset. Samtidigt som de skyddar mot sol, väder och vind. Mineralmake-upens egenskaper tål verkligen att prövas och hållbarheten är av toppklass.

Youngblood Mineral Cosmetics är perfekt för kvinnor som kan behöva make-up för att dölja färgskillnader i ansiktet. Utmärkt även efter laserbehandling, hudslipning eller kemisk peeling. Youngblood Mineral Cosmetics är den yppersta make-upserien för kvinnor med hudproblem som acne eller hyperpigmentering, oavsett ålder. 

 

Youngblood mineralkosmetikserien har genomgått Allergi- och Astmaförbundets undersökningar och är nu första och enda makeupserie som har godkänts för samarbete av förbundet.

Youngbloods Crushed Mineral Blush en ljuvlig antydan om färg som kan appliceras på kinder och tinningar med en frisk, transparent lyster.

 

Text om Youngblood är delvis lånat från denna sida, här kan du läsa mera om produkten.

Ja suomeksi löytyy täältä!

 

 

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *