Love this post:Love this 0

 

1

Min vackra mamma, sköna Camilla och jag utanför Sköna Clara.

Nu finns mineralkosmetiks märket Youngblood att köpas hos Sköna Clara. Camilla tog sig an och sminka Systeryster.

Mineralerna i produkerna unika naturliga pigment, som har en exceptionell täckförmåga, är vattenfasta och låter porerna andas. De naturliga färgnyanserna som passar bra för nordisk hy täcker hudens små skavanker, skyddar mot solens skadliga strålar och ger huden en fräsch lyster. 

Charmiga Camilla andvänder sig av en stor make-up borste för att fördela mineralpudret i hela ansiktet. Youngblood-mineralerna ger Systeryster en vackert, naturligt glödande hy som fås av de malda mineralerna som speglar ljuset. Samtidigt som de skyddar mot sol, väder och vind. Mineralmake-upens egenskaper tål verkligen att prövas och hållbarheten är av toppklass.

Youngblood Mineral Cosmetics är perfekt för kvinnor som kan behöva make-up för att dölja färgskillnader i ansiktet. Utmärkt även efter laserbehandling, hudslipning eller kemisk peeling. Youngblood Mineral Cosmetics är den yppersta make-upserien för kvinnor med hudproblem som acne eller hyperpigmentering, oavsett ålder. 

 

Youngblood mineralkosmetikserien har genomgått Allergi- och Astmaförbundets undersökningar och är nu första och enda makeupserie som har godkänts för samarbete av förbundet.

Youngbloods Crushed Mineral Blush en ljuvlig antydan om färg som kan appliceras på kinder och tinningar med en frisk, transparent lyster.

 

Text om Youngblood är delvis lånat från denna sida, här kan du läsa mera om produkten.

Ja suomeksi löytyy täältä!

 

 

You may also like...

0 Comments

 1. Nu blir jag lite suspicious, varför i all sin dar har du sensurerat dina skor?

 2. Youngblood är bäst! Du svävar i luften på den första bilden?!?

 3. jag skulle undra precis samma sak som Emppu här.. ??! 🙂

  1. Tssss… vad nyfikna ni är, mina vänner 😉 Saken är den att jag har på mig något som jag vill hålla lite hemligt ännu, var dock illa tvungen att visa dem för Camilla vid Sköna Clara. Ville njuta av reaktionen.

   Men $anna, du ser dem snart.

   Många kramar, Malenami

 4. hihii..jag hade nog en tanke på det..att DE är något sånt som jag kanske ser senare.. 🙂 kram, kram!

 5. Och du njöt när du såg färgen i ansiktet växla från rött till kallsvettigt vitt och snabbt till – jo, faktiskt grönt!! Men vet du att det finns något som heter avundfrisk !!!??? Du äger faktiskt någonting jag trånar efter.

  knus og klem,

  camilla

  1. Jag såg nog hur lycklig du är för min skull 😉 du är någon som uppskattar och ojar dig över vackra skatter och man skäms inte för att stoltsera och visa upp. Som du alltid säger: “Ääär det då inte underbart att vara kvinna!!”. Du är en förebild. Sprider ditt budskap till kvinnor runt om mig – sist idag till min manikyrist. Tänk att få vara kvinna och njuta av vackra saker, bära pärlor runt halsen, dutta rött läppstift på läpparna, sjunga högt med Beyonce när man dammsugar, tjejerna som stöttar i vått och tort, trippa runt i alltför höga klackar *blink* och ha en karl som masserar ens trötta fötter på kvällen och matar en med choklad 😉

   knus og klem tibax, Malenami

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *