Love this post:Love this 12

macadamia-0122

Igen har jag nöjet att presentera Veckans Tips hos Cosmetique! Ett kit från Macadamia med favoriterna Flawless, hårspray och hårborste! Jag råkade ju nämna dessa redan förra veckan här på bloggen! Glömde då skriva att jag hade med mig Flawless till BB och det var skönt att inte släpa med sig så mycket produkter, samma tänker jag nu då jag duschar vid simhallen eller vid gymmet. Och så är produkten i sig grym!

Cosmetique-Mia fortsätter:

Vad är det?
Ett kit innehåller Flawless, Control Hairspray & Boar Tunnel Vent Brush.
Vem kan använda den?
Produkterna passar alla, flawless är speciellt bra för de som vill att det ska gå snabbt och inte vill ha många produkter. Utmärkt att ha med sig till gymmet/träningen.
Vad gör den?
Flawless är en allt-i-ett produkt/rengöringsbalsam för håret som är mycket enkel att använda och ger ett fint och glansigt resultat. Den rengör skonsamt utan ytaktiva ämnen samtidigt som den balanserar alla hårtyper. Flawless minskar drastiskt torktiden när du fönar. Oljor hjälper håret att återhämta sig och ger livfullhet, hälsa, glans och mjukhet samt gör det lätthanterligt.
Control Spray ger din frisyr hållbarhet hela dagen, hjälper till att skydda ditt hårs fuktighetsförsvar samt skapar ett osynligt stöd med glans och rörlighet. Medium-hold.
Boar Tunnel Vent Brush kombinerar de hälsosamma fördelarna med 100% naturlig vildsvinsborst och värmetålig nylonborst. Tack vare de negativa jonerna i borsten har denna borste både antibakteriella och anti-statiska egenskaper och lämnar ditt hår mer smidigt, friskt och hanterbart.

Användning:

Flawless: Creme/mousse konsistens. Skölj håret med varmt vatten. Applicera en till två pump i vått hår, börja vid hårbotten och jobba ut i längderna. Tillsätt mer vatten under tiden du jobbar in den om det behövs. Låt verka ca 2 min. Skölj ordentligt. Du behöver inga andra hårprodukter för att tvätta håret, flawless ersätter både schampo och balsam! För optimalt resultat, använd Macadamia Rejuvenating Shampoo varannan eller var tredje gång.

Control Spray: Spraya på färdig frisyr för bra hållbarhet, eller under styling för att så fin effekt och volym.

Boar Tunnel Vent Brush: Tunnel Vent Brush underlättar vid föning och gör att luftflödet kan cirkulera från rötterna och påskyndar torktiden. Passar väldigt bra för massage av hårbotten.

Nyckelingredienser:
Flawless från Macadamia Natural Oil innehåller två av världens mest näringsrika, dyrbara naturliga oljor, Macadamia Nut Oil och Argan Seed Oil. Dessa ger håret den ultimata skönhetsbehandlingen vid varje tillfälle och låter håret bibehålla sin hälsosamma glans. Håret får nytt liv och en intensiv “närings-boost”.
Kamomillextrakt vårdar och återfuktar håret utan att tynga ner.

Tips:
– Flawless är en ny succé produkt efter Macadamia Natural Oil’s underbara produkt Deep Repair Masque
– Kändishår stylisten Giannandrea använder Macadamia Natural Oils produkter då han stylar kändisarnas hår inför galor och röda mattan-event, läs mer här:
http://macadamiahair.com/creative-vision/
http://instagram.com/giannandrea1
https://www.facebook.com/hairbygiannandrea

vecka-38

Inlägget är gjort i samarbete med Cosmetique!

 

 

You may also like...

5 Comments

  1. Det låter onekligen rätt spännande.

  2. Luktar det lika gott som de andra produkterna? Jag gillar verkligen de andra produkterna som jag köpte efter tips från dig. 🙂
    Kram

  3. Jag har Flawless och tycker det luktar ok, men inte lika gott som de andra produkterna. Det är onekligen en bra produkt som passar mitt hår bättre än Macadamias vanliga schampo och balsam. Jag kommer säkert att köpa Flawless igen för att ta med mig på kortare resor där jag inte vill bära med mig så mycket, men för hemmabruk har jag andra produkter som är snäppet bättre.

  4. Har varit nöjd med de andra produkterna 🙂 Kanske detta är nåt man borde testa?

  5. […] Macadamias produkter. (jag tycker ju extra mycket om Flawless produkten, har skrivit info om den här och så gillar jag deras torrshampo, “No Tangle” och borstarna är […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *