Love this post:Love this 13

vackra-du-6018

Produkterna som användes till min ansiktsbehandling.

Jag är så glaaad över att jag är smart nog att satsa på mig själv. Att ta en time out och låta sig omhändetas. Lyx i vardagen. Så alla ni mamas därute, ta tid för er själva och lyxa till det ibland! Man behöver det verkligen! (och tiden den hittas nog och går att ordna även om det kan kännas svårt och man känner sig självisk, men tänk bara på hur mycket bättre man fungerar då man fått en liten timeout med energi!).

Bokade redan i god tid frisörska, fotvård och ansiktsvård. Allt runt gravidveckorna trettio.

Blev bjuden på ansiktsbehandling vid salongen Vackra Du i vecka 35, vilket var perfekt för mig! Många frågade om hur jag kunde ligga så länge på rygg och här är det viktigt, tycker jag, att man inte ligger och lider om man har det obekvämt, utan säger till. För nog ser ju kosmetologen att man är gravid och hon vill mest av allt att du skall njuta. Och det gjorde jag också, svängde mig lite på sidan för att få det bekvämt och riktigt bra kunde Carina göra ansiktsbehandling och gudars-så-skön-massage på axlar, ansikte och huvudet. Ja, huvudet alltså. Hur skönt är det inte då någon masserar ens hårbotten. Och länge. Kunde ju inte ens tala efteråt. Bara låg där i ett rosa moln och kroppen kändes 100kg tyngre. Totalt avslappnad.

Carina visste att jag använt Jurlique länge och hade tagit reda på vilka produkter jag inte prövat på. Vi pratade också om hur min hy varit under graviditeten och hon lade upp produkter som skulle passa mig. Detta uppskattade jag så otroligt mycket!

Något nytt jag inte testat förr var t.ex jojobaolja är en “trygg ” olja som passar de allra flesta och alla hudtyper. Carina berättade att den passar sig speciellt bra för fet hy faktiskt, eftersom den ger mycket fukt. Passar till hela familjen barn o vuxna och den är 100% ren olja, inga tillsatser, vilket jag älskar med Jurlique. Och gelmasken, som är fylld med antioxidanter, gillade jag! Fick sån lyster av den. Jag kände mig nog superfräsch efteråt, efter all massage och sköna masker. Jag bad också Carina plocka mina ögonbryn och färga dem och ögonfransarna. Brukar ju göra det själv, men det är bra att låta en proffs plocka dem alltid nu som då – de blir såå mycket bättre.

Lät all olja vara kvar och tvättade mitt ansikte med Jurliques härliga Rose Mist ansiktsvatten först nästa morgon. Vilken energikick!

vackra-du-6053

Carina och Andrea. Här kan man beställa hem Jurlique produkterna om ni tycker de låter intressanta. Och här hittar ni Vackra du på Facebook.

vackra-du-6030

vackra-du-6026

Vackra du säljer inte bara Jurlique produkter utan också de godaste Clipper te. Jag som aldrig varit en kaffe eller te människa har blivit totalbetuttad i dessa och dricker dem nästan varje dag!

vackra-du-6031

De säljer också Moroccanoil hårprodukter, som jag såg att Maria Montazami använder i sitt hår;)

vackra-du-6034

Och Tangle Teezer har ni kanske hört om. Sådana har jag. Världens bästa borste. Fattar absoluuut inte hur den fungerar – men fungerar gör den!

You may also like...

2 Comments

  1. Alltså det blev genast ett favoritställe! Superbra bemötande, trevlig personal, underbara produkter. Ååh, jag bara väntar på att få svänga in där via när jag har vägarna förbi nästa gång. Å Jurliques produkter, jag blev totalförälskad. Har använt dem nu sen mitt besök för snart en månad sen å de är ju för underbara!

  2. Håller helt med dig, man ska pyssla om sig själv! Tack för info om Tangle Teezer – har alltid undrat om den verkligen funkar. Men nu ska jag skaffa mig en! 🙂 Kramar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *