Love this post:Love this 0

Detta blev jag övertalad att köpa som jag tidigare skrev… Ni ser det redan på paketet. De sexiga tjejerna. It´s MAGIC. Trolldom låter häftigt, kanske något för mig när inget annat hjälper? Feel better with this magic-under-wonder. När något heter “magic-under-wonder” MÅSTE det vara bra. Look slimmer and more attractive. Låter bra, det vill jag.

Men det står att det skall vara “comfortable to wear” – det tycker inte jag. Ni ser bilderna på korvarna som försvinner. Känner mig instängd och kränkt. Men blir glad igen över orden “It´s so easy to get slim and sexy!”. För det blir jag, slim and sexy, yes, very sexy. Speciellt sexy kände jag mig, när jag INTE läst manualen om att INTE dra på sig toppen över huvudet (man skall kliva in i den… for avies reasons). Jag tjöt av skräck när jag fastnade. Klaustrofobi. Suck.

You may also like...

0 Comments

  1. Var hittar man detta? jag har länge funderat på att köpa liknande, alternativt /och nån typ av body för att göra siluetten jämnare då jag använder kroppsnära klänningar. Har dock inte kommit mig för ännu..

    1. PÅ Asuste Apunen på Storgatan i Coccola:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *