Love this post:Love this 9

blogg-1470

Fick ett trevligt paket på posten! Tandblekning för hemmabruk! BeconfiDent har funnits länge på marknaden och nu har de öppnat nät-shop i Finland. Man skall få vitare tänder snabbt och enkelt. Tidningen VeckoReyn har gett dem högsta betyg, så det låter bra. Har ni testat? Läste att man genast efter första gången ser en skillnad men att de flesta bleker 4-10 ggr. Och så måste man undvika färgade drycker efter behandlingen. Så inget röttvin och snus för mig då, haha!

You may also like...

6 Comments

  1. Hahaha nä det gäller att se upp för det där snuset
    <3

  2. Berätta gärna hur resultatet blev sen så man vet om det är värt att prova 🙂

  3. The är också bra att låta bli om man tycker det är viktigt att tänderna ska vara vita…..

  4. Hej! Tack för tipset. Beställde start kiten och har nu gjort två behandlingar. Har redan lite vitare leende 🙂 Har enormt känsliga tänder, men produkten passar för mej också. Troligen kommer jag att göra de resten 8 behandlingar ännu för att få bästa slutresultatet. Någon annan som testat??

  5. Fint! Finns en annan finsk webshop jag kan rekommendera, smilodent.se!

  6. Det är viktigt att se till så att din tandblekning inte innehåller väteperoxid. Det är skadligt för tänderna och faktiskt olagligt i EU. Den ända jag känner till i Sverige som faktiskt håller sig till dem riktlinjerna är Stellawhites tandblekning. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *