Love this post:Love this 0

Jag kan inte understryka tillräckligt min fascination och hur nöjd jag har varit över min fransförlängning. Då i maj, före jag åkte till London och sedan Turkiet, fixade Annika (vid Cosmetique i Jakobstad) mina fransar första gången. Före hade jag färgat mina ögonbryn, en blandning av brun och grå, och ögonfransarna, blåsvarta. Det jag är mest fascinerad över är hur de håller så bra. Jag menar, jag tar inte silkeshandskarna på mig då jag kommer i närheten av dem. Nej, nej, jag simmar i saltvatten, klorvatten, lägger mascara ibland och tvättar bort med normal sminkborttagningsmedel. Och då jag blev masserad i Turkiet masserade kvinnan mitt ansikte med olja… och jag bet nog ihop då hon förde sina oljiga händer över mina snygga fransar. Men de satt kvar!

Sist jag hälsade på Annika så kände jag mig lite naken. Fransarna hade redan fått ett eget liv och spretade lite (man ska ju borsta dem;) och inga ögonbryn hade jag heller.

Tadaa! På under en timme har jag nya fransar och ögonbryn. Jag har inte behövt sminka mig på hela sommaren – skönt!

You may also like...

8 Comments

 1. Snyggt! Vad roligt att det hållit så bra trots din “behandling”. Det är ju så man vill ha det, menar jag.

  Kram Lena

 2. Jag ska prova det snart, har köpt en behandling med påfyllning via groupon 🙂 Ska bli spännande! Det är ju så himla fint, och jag ser fram emot att slippa sminket 🙂

  kram /iris

 3. Är så grymt sugen på att testa det där, vet du något bra ställe i Sverige?

 4. Visst är det skönt att slippa sminka sig! jag gjorde fransar i slutet av Juni, men nu är det absolut dags igen om jag ska fortsätta att ha dem??? Det är det som är frågan, vet du hur det blir när man slutar, tycker inte jag ser några av mina egna fransar alls, där det är tomt, där är det tomt. Ramlar ens egna fransar bort också? vet du???
  Kram Helena

 5. Olen itsekin ollut hämmästynyt, miten koko aikana, jona lisukkeet ripsissä ovat olleet, ei ole tarvinnut meikata:)..taidanpa olla koukussa..

 6. Jag undrar också detsamma som Helena om ens egna fransar ramlar av, men vad härligt det är att de sitter i fastän allt de utsätts för.

 7. Sist jag hälsade på Annika så kände jag mig lite naken. Fransarna hade redan fått ett eget liv och spretade lite

 8. jag ser några av mina egna fransar alls, där det är tomt, där är det tomt. Ramlar ens egna fransar bort också? vet du???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *