Love this post:Love this 0

På Storgatan, just brevid kontoret, finns en tjusig underklädsaffär vid namn Caroline´s. Förutom utmärkt betjäning bjuds man på smikrande ord och glada anikten, för att inte tala om de professionella tipsen.

Caroline tipsar om höstens nytt med vackra plommon och jade färger. Man ser mycket rosa med svart spets på. Ny teknik med bh banden, för dig som använder tanktoppar och inte vill att bh banden skall synas.

I alla kvinnors skåp borde det finnas tre bas bh:n – den vita, den svarta och den hudfärgade. Vid Caroline´s hittar du dessa och många härliga bh:n med det lilla (och mycket!) extra.

Chantelle hade en alldeles underbar hudfärgad bh utan sömmar – vill ha! Hittade en fin bikini av märket Freya, som jag visar senare.

Märken: Aubad, Björn Borg (också för män), Chantelle, Coemi, Change, Calida, Felina, Fantasie, Freya, Fauve, Figura, Falke, Gossard, Goddess, Implicite, Lejaby, Mey, Magistral, Maidenform, Opera, Passionata, Patricia, Panos Emporio, Schock Absorber, Simone Perele, Sunflair, Trofe, Un Bra, Varsinais Suomen Liivineulomo

You may also like...

0 Comments

  1. GINA! <3 Jag och Gina diskuterar ofta det fascinerande ämnet BH och deras bärare. Alla kvinnor borde med jämna mellanrum kontrollera sin storlek. Unga kvinnor använder alltför ofta för stor omkrets och äldre damer för liten storlek. Caroline's är en superb underklädsaffär – finns ingen lik den i Åbo. Om det inte finns nån jag inte vet om?

  2. […] av sommaren på Villa Metsola, jobbade och shoppade i min hemstad. Fast det är sommar så stiger besökarantalet varje […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *