Love this post:Love this 15

Hade ett möte med Cosmetique-Mia i veckan. Vi planerade kommande kampanjer och skolning jag skall få i höst. Efter vårt möte beklagade jag mig över hur trött och glåmig min hud ser ut och är. Undrade också om min hud var irriterad på något, kunde det vara något hormonellt eller…? Mia berättade att det min hud högst sannolikt nu är irriterad på är mögelsporer som alltid finns i luften till hösten. (Say what?!) Efter ett kort föredrag om mögelsporer och hur viktig rengöring med skyddande antioxidanter är, bokade jag tid för en ansiktsbehandling. Mia bjöd på den, eftersom den är ny och hon undrade om jag ville skriva om den, ge er läsare rabatt – och det är ju klart jag ville!

Jag tycker dethär med att ta hand om huden har blivit så mycket viktigare för mig den senaste tiden. Kanske mycket för att jag märker hur min hud förändrats, ålder jo, men största boven är väl sömnlösa nätter och att man dricker för lite vatten. Det märks genast på min hud hur jag mår.

Det var de gör på Cosmetique är att de tar ett steg längre. De är duktiga på att hitta hudens, men det viktigaste – människans behov. Mia gjorde en behandling från professionella märket Pinks Boutique, Anti-Age Facial som är en avslappnande och effektivt lyftande och föryngrande behandling där man jobbar med lyftande och lymfatiska massagetekniker som aktiverar hudförnyelsen för ett omedelbart föryngrande restultat, men som också samtidigt för bort vätska och slaggämnen från huden vilket kan vara bra efter sommaren och alla godsaker man satt i sig (host, host…vaddå?). Ett plus i kanten att behandlingen är helt naturlig och ekologisk!

Hon började med ryggen, vilket jag tyckte var ganska häftigt med tanke på att det var en ansiktsbehandling. Låg där och tänkte: “tänk att man kan få sådanahär behandlingar här… i Jakobstad. Ja, i Finland. Vilken lyx.” Hon använde sig av naturlig face-lift massageteknik och jag kände mig lite som hunden Hooch då hon kom till käken. Men efteråt – wow! Älskar då man genast får synliga förändringar!

Till mina läsare: Under Oktober-månad erbjuder Cosmetique populära Anti-Age Facial-ansiktsbehandling till endast 65€! (norm 80€) Tel för bokning: 0503633431

Och så får ni 10% rabatt på Pinks Boutique produkter i samband med behandlingen om dom bokar den!

 

 

You may also like...

2 Comments

  1. ÅÅh vad det ser härligt ut. 🙂 Nu blev man ju riktigt sugen på att unna sig lite sånt.

  2. Jag säger som du! Mögelsporer??? Hade jag ingen aning om! Det ser ut att vara riktigt skönt i alla fall!

    Glada kramar Malin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *