Love this post:Love this 6

Jag applåderar och bugar mig djupt för dessa två mirakel. Tack för att ni kom in i mitt liv. Tack.

Alltså. MN-Brands som säljer Jurlique (och bjuder på finfina tävlingar här på bloggen!) tar in ett nytt märke som heter Patyka. Maria från MN-Brands skickade mig lite testers och majgaad! Repair Night Serum. Yes. Brukar annars alltid spara på testers och bara sticka ett litet hål i dem. Men inte denna gång, som synd var. Rev upp och blev paff över den skogsluktande oljan, smörjde in ansiktet och märkte att detta var något speciellt, drog av mig nattlinnet och smörjde in decolleté och ja, allt. Hade ännu lite kvar till nästa kväll. Kunde knappt vänta. Att smörja in mitt ansikte. Känns som om jag varit till kosmetologen på natten. Min hy! Kan inte förklara. Fantastisk produkt! Vill rulla runt i denna magiska olja.

Så skall jag också berätta en liten anekdot från BloggPrisgalan som har med denna produkt att göra:) Satt med bloggaren Jenni/Pupulandia och hon presenterade sin sköna vän Cindy för mig. Cindy hade en vacker klänning, kort blont hår och så en mask. Kände inte igen henne. Men vi talade och hade roligt. Två dagar senare kom jag på det – jag hade träffat Cindy Riera! Cindy Riera som har den underbara salongen i Helsingfors, alla pratar om! Hon har blivit nominerad till Årets Cosmo-Kvinna av tidningen Cosmopolitan och är också en hälsokonsult, ja allt kan den kvinnan!

Genast tog jag kontakt med Cindy och skrev att NU vet jag vem hon är! Och att jag inte kännt igen henne eftersom hon burit en mask. Nästa gång jag skall till Helsingfors skall jag träffa Cindy för en trevlig pratstund och så blir det nog en ansiktsbehandling, eftersom hennes salong just tagit in märket Patyka. Ja, det var den sagan.

Jag får sååå mycket frågor om mitt hår (och ni kommer väl ihåg att det finns en del Rapunzel hår fastsatt;)) men ett tips är torrshampo! Denna är suuuooperbra! Trendi-tidningen utnämnde den till en av årets skönhetsprodukt!

Man kan ju antingen “tvätta” håret med produkten eller använda den som en stylingsprodukt. Tycker man får bra volym utan att det blir sliskigt och man känner av att man sprayat håret fullt med havre, som torrshampot är gjort av.

Yes, här har ni två pärlor.

 

You may also like...

1 Comment

  1. Cindy är helt fantastisk. Jag är stamkund. Om du kan så rekommenderar jag också en helkroppsbehandling!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *