Love this post:Love this 0

Äntligen fick jag pröva de häftiga Italienska jeansen från märket Liu Jo. Jeansen har en push up effekt, som ni kan se på bilderna. Camilla vid Sköna Clara har fått beställa in mera jeans hela tiden, eftersom hon säljer slut på dem genast, så bra är de. Såg det med egna ögon, en hel låda med jeans kom in när jag var och besökte på fredagen, inom en timme var den stora lådan halvfull. De hann inte ens lägga jeansen i hyllan. Nu har Sköna Clara fått in nya modeller av Liu Jo och de är, som ni ser urläckra!!

Camilla har också tagit in ett annat jeansmärke som heter Not Your Daughter’s Jeans. Mycket snygga och bekväma jeans, kolla in deras modeller och fina hemsida här!

You may also like...

0 Comments

 1. Snygga! Ett par sådana skulle jag verkligen behöva… 🙂

 2. Men vad fina.De sitter jättebra. Hur är de i storlken? Efter 3 barn (trots hård tränning 5 dagar iveckan)behöver min rumpa ett lyft :-))
  Kram

 3. Va fina de var på dig, en riktig JLo rumpa ;D De skulle jag behöva!! Har tre par av NYDJ och de är superbekvämma, kan varmt rekommendera dessa!
  KRAM Vännen!

 4. Oj! Nice push up verkligen! 😀

 5. Snyggo! Vad kul med lite andra jeansmärken. Själv har jag snöat in på 7jeans då de är så otroligt sköna. de där var verkligen supersnygga!!

  KRAM

 6. Vilken häck!!! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *