Love this post:Love this 0

Den bästa underhållning någonsin! Storslaget är vad jag tycker, absolut storslaget. Regissören Mats Holmqvist har gjort en revy utan sitt like. Som manusförfattaren Fritz-Olle Slotte sade i sitt tal senare “Detta var den största.” Jag är mäkta imponerad av sången, koreografin (bakom rörelserna ligger duktiga Sofie Lybäck), scenkläderna och scenografin. Som åskådare var det lätt att följa med på grund av det skickliga arbetet som ligger bakom regin, de hade verkligen fått alla delar att fungera ihop genom en gemensam röd tråd. Fantastiskt! Se nyårsrevyn Rakådantta!

Ja sama suomeksi, lue Keskipohjanmaa-lehden kotisivuilta Leena Nygårdin artikkeli.

Koreografi: Sofie Lybäck. Regi: Mats Homqvist.

Systeryster.

Begåvade ungdomar.

Fantastiskt nummer av MJ:s Thriller.

Kalevala.

Nyårsrevyn Rakådantta.

You may also like...

0 Comments

 1. Visst var sången mäktig efter MJ thriller? UUUA:ndet slog igenom mitt hjärta!

 2. Ohhh vilka fina bilder. Verkar ha varit en riktig show! Duktiga syster Yster!!

 3. Jag blir nästan gråtfärdig av hemlängtan när jag läser detta… det låter såååå fantastiskt!

 4. …och ser fram för allt! Och så många bekanta ansikten.

 5. Men vad lika ni är du o syrran! Bild 39!
  Och kul att se Kärleken (ja, din alltså)på bild också,hoppas han kommer med o knäpper kort denna träff också. Han är så duktig ju. Men det kanske är regissörens förtjänst. 😉

  Kram på dig

 6. Fina bilder Malena! Revyn var var helt igenom suverän, och tolkningarna av MJ låtarna (speciellt Earth Song)fick nackhåret att resa sig och ögonen att tåras!

 7. Hur är det med rätten att publicera revy bilder? Lite dålig omdömme från din sida!!!!

  1. Bästa Rakådantte, det var aldrig min menig att göra dig eller någon annan ledsen. Eller att ni borde börja fundera på mitt omdöme. Hade gärna tagit kontakt med dig personligen, men tyvärr så fungerar inte din påstådda mailadress mail@yahoo.com. Jag har självklart talat med Mats och Joel. Tyckte att Nyårsrevyn var så fantastisk att jag ville skriva om det, blev också bedd att skriva om när Nyårsrevyn kommer till Helsingfors i mars.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *